Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdilik tqm istediğşmgibi olmasa da ekrqn görüntüsü paylaşıyorum, o da ben de stephan hawking gibi, pek yorulmuyoruz işte, legal ve yasal her amaç için size de yardım edebilir, para kazanmak da dahil, sonuçta, başka işlerim için zaman kısıtlı kaldı, ücretsiz kullanabilirsiniz, onunla konuşmak...
Pardon konum zaten açılmış, da hem size cvp attıysanız cvp yazayom hem de, yapay zekaya konumu düzenleteyim diye uğrqmıştım, bu kadar uzatmadan faydanın içine alarak daha kısa daha güzel yaptıydı daha önce, bunu da halledeyim fotuma gelmişken, görüşmek üzere
Cevap yazmıştım size neyse, konuyu açmadan geri mi gittim bilmiyorum da, bunlar zaten spesifik gerçekler, anonim konular üzerine de görüşebiliriz isterseniz, gsm numaramı öm olarak yolladım, hoşçakalın
Merhaba!, ben Çağan, 38 yaşındayım, muğla- milasta ikamet ediyorum, 3 yıl öncesinde 50 yaşında gibi görünüyordum, şimdi 20-25 gösteriyorsun diyorlar😊, (ricky ve morthy çizgifilmi netflix) okullar hakkında dedesi ona ne der (😊) ara ara mutsuz hissederiz bazen, elbette hep mutlu olunmaz gibi bir...