Arama sonuçlarınız

1. E

Prison Break

Ynt: Prison Break 3. SEZONU İZLEMEDİYSEN OKUMA!!!!!! OKUMA!!!! OKUMA!!!!!OKUMA!!!!!! OKUMA!!!!!!!!!!! 4. bölümde kutunun içinden çıkan kafanın insan kafası olmadığına inandırmıştım kendimi ama acı sonla karşılaştık. Dikkatli arkadaşlar dizinin castında bu kişinin ismi olmadığı için tahmin...

2. E

Tuz Gölü

Ynt: Tuz Gölü Eylül ayında gezdim ben de. Acele etmeyip "Tuz Gölü-Ücretsiz Geçis" yazan tabelayı bekleyin (yanılmıyorsam Aksaray'a yaklaşınca çıkıyor bu tabela). Orada her türlü ihtiyacın karşılandığı bir tesis, 2 tane deve kuşu ve 3 tane bakımsızlıktan kırmızı rengini kaybetmiş flamingo da...
  3. E

Motosiklet Parçalama

Ynt: Motosiklet Parçalama Yükün ön tarafta fazla olduğunu biliyorum, bilmeseydim kariyerim açısından kötü olurdu. Sadece "çift" kaliper ve diskin kullanılmasının gerekliliği konusunu merak etmiştik. Otomobille motosikleti karşılaştırmak doğru olmasa da, motosiklette ön tekerlekte çift kaliper...

4. E

Motosiklet Parçalama

Ynt: Motosiklet Parçalama Evet, simdi dusununce sacma gozuktu soru ama dedigim gibi motosiklet tecrubesi olmayinca farkli seyler olabilecegini dusunuyor insan. Proje hakkinda bilgi de daha sonra diyeyim :) Ayrıca teşekkürler
  5. E

Motosiklet Parçalama

Merhabalar; Motosikletler hakkinda fazla teknik bilgim yok, yapmakta oldugumuz bir proje icin motosiklet motoru ihtiyacimizdan dolayi motosiklet (Honda CBR 600 F) aldik. Diger parcalarindan da isimize yarayacak olanlari almayi dusunuyoruz, bosa gitmesin diye :) Yapacagimiz fren hesaplarina gore...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri