Arama sonuçlarınız

1. I

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sayın: Tunco Bey'e ne kadar tanıyamasam da hakkımızda ki düşünceleri için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim . Beni çok doğru ifade ettiniz. Araçlarımızı kullanan müşterilerimizden bir tek olumsuz yorum şu ana kadar görmedim...

2. I

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu portalda yazan biri nasıl olurda 120 tl eder der anlayamıyorum .düşüncesi nedir ? neden böyle bir şey söylemiştir .bir aracın fiyatı neye göre kıyaslanır .alış fiyatına mı yoksa emsallerine göre mi sizce? alan satan razı olur...
  3. I

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aracın eski halini bildiğinize göre son durumu şu an ilanda detaylı bir şekilde var oradan bakabilirsiniz .Eğer isterseniz buyrun gelin yerinde görüp inceleyebilirsiniz .

4. I

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba Melih bey bu portal da yazan arkadaşlardan aracın eski sahibini arayıp satıldıktan sonra bu aracın 120 bin edeceğini söyleyenler oldu .bizde o na istinaden böyle bir fiyat yazdık bu aracı yurt dışından da...
  5. I

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hakan bey bu aracı kaça aldığımı nereden biliyorsunuz . Aracın eski ve yeni halini gördünüzmü.?Peki bu araç sizin olsaydı Siz kaç tl ye satardınız ?Ben almaya gittiğimde aldığım kişiyi arayıp bu araç 120 bin eder diyenler...

6. I

Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet

Ynt: Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet Merhabalar :Öncelikle Vehpi Bey ile görüşemediğim için üzgünüm hiç fark etmedim kusura bakmayın lütfen. Bu arada standımızı ziyaret eden yada gelmek isteyip gelemeyen dostlarımızı da gelmiş kabul ediyorum . Destekleriniz için çok...

7. I

Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet

Sevgili Doğa dostları, IMAJ KARAVAN olarak , Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Av Doğa Dergisi, Yaban TV desteği ile hazırlanan...
  8. I

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhabalar: karavan ile ilgili bazı ürünler. özelikle Avrupa dan ithal edilince bir de bir kaç tane getirdiğimizde malesef fiyatlar yüksek oluyor .Bu cihaz biraz farklı sadece gaz değil kombi alarm nargoz gaz a da duyarlıı olduğundan yüksek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri