Arama sonuçlarınız

1. M

Renault Express Van Mini Camper Projesi Için Yardım.

Araç 1+1 kamyonet ruhsatlı. arkasını mini camper şeklinde muayenede çıkarılacak şeklide yapacaktım. Ama bu arkadaki panel işimi zorlaştıracak gibi. İnternette kaldırırsam muayeneden geçip geçemeyeceği konusunda bişey bulamadım. Teşekkür ederim

2. M

iyi günler, Renault Express'in arkasında gözüken koltuklar ile arka arasındaki paneli kaldırsam, muayeneden geçer mi? ya da polis kontrolünde v.b. sıkıntı olur mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
  3. M

Davut bey, kıymetli cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ederim

4. M

Merhabalar. Öncelikle detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim Davut bey. Resimdeki kişiyi benim kız arkadaşım olarak düşünüp beni genç ve yakışıklı olarak varsaymanız, benim çok hoşuma gitti. Ama ne yazık ki resimleri internetten buldum 😊 Tamamen yeni olduğum için bir konuyu tam...
  5. M

Merhabalar, Sıfır Renault Express Van aldım. Bunu mini camper şeklinde (muayeneden kamyonet olarak geçecek şekilde) kullanmak istiyorum. Forumları okudum birçok resme baktım, video izledim. Ama hala tam bir yol haritası çizemedim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Değerli fikirlerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,516
Kaydolan Son Üyemiz
Hasandiyet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri