Arama sonuçlarınız

1. baris17

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Arkadaşlar kendi aracınızla tatil için yurt dışına çıkıyorsanız Yunasistan için şu belgelere ihityacınız var. ZORUNLU OLANLAR: 1-ULUSLARARASI TRAFİK SİGORTASI ( GREEN KART) : 65 € ( 15 günlük ) 2-ULUSLARARASI SÜRÜCÜ BELGEESİ: 278 TL ( 1 Yıllık ) TOPLAM...

2. baris17

92 Vitara Kilometre Teli

Ynt: 92 Vitara Kilometre Teli Sorunu -şimdilik- çözdüm. Başka bir japon aranasının telini kullandık. Uzunluğu yaklaşık aynı, (biraz kısası) bir tel aldık. Sanırım ISIZUmarka bir araçın yan sanayi kilometre teli. Telin her iki ucu da Suzukinin uçlarının aynısıydı. Başkada benzer teller bulduk...
  3. baris17

lütfen yardım ediniz !!!! kafam çok karışık !!!!

Ynt: lütfen yardım ediniz !!!! kafam çok karışık !!!! bende 92 model var. hiç bir ciddi sorunla karşılaşmadım... yılda 2 kez 300-400 TL bakım masrafı yapıyorum... Ama daha yeni bir model olsa daha da rahat ederdim herhande...

4. baris17

92 Vitara Kilometre Teli

Ynt: 92 Vitara Kilometre Teli Sayın oguz1134, tel kopuk. Teli gördüm bende. Yeni bir tel gerekli... başka marka araç telleri uydurulamaz mı 92 vitaraya? SAnırım burada haftasonu geçirten ustanın adı Vedat usta. köşede bir dükkanı var. 4 x 4 lere o bakıyor genelde....
  5. baris17

92 Vitara Kilometre Teli

1992 model vitarım kilometre teli koptu. Çanakkaledeki parçacılar servise sordular ve türkiyede bulunmadığını bildirdiler. Türkiyede olması imkansız mı? Çıkma, yan sanayi, yada orjinal bir kilometre teline ihityacım var... Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Teşekkürler....

6. baris17

92 Vitara Kilometre Teli

Ynt: 92 Vitara Kilometre Teli kilometre telini motorcular yada kaportacılar mı yapar? yada kim yapabillir, elektrikçi? kilometreci kimdir? anlayamadım..

7. baris17

92 Vitara Kilometre Teli

1992 model vitarım kilometre teli koptu. Çanakkaledeki parçacılar servise sordular ve türkiyede bulunmadığını bildirdiler. Türkiyede olması imkansız mı? Çıkma, yan sanayi, yada orjinal bir kilometre teline ihityacım var... Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Teşekkürler....
  8. baris17

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 85- Onur Erdinc (2004 grand vitara) İstanbul 86-serkan özturk (1999 jlx vitara kocaeli yuvacik) 87-Eren ATAÇ (1993 1.6 jlx 5k) Ankara 88-Bahadır Çıdarer (1993 1.6 JLX 5K ) Izmir/Urla...
  9. baris17

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Barış. 34 yaşındayım... doğada olmayı seviyorum. 92 model bir vitaram var... Çanakkaleliyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri