Arama sonuçlarınız

1. G

Umarsan Capsule 740kg

Merhaba, Serm & Barr'ı ziyaret ettik. Oradayken 450 Black Edition modelini inceleme fırsatımız da oldu. İbrahim Bey ve Enes Bey ile görüştük, sağ olsunlar ikisi de çok ilgiliydi. Karavan konusunda yeni yeni bilgi sahibi oluyoruz, yorumumuz sağlıklı bir gösterge olmayabilir ancak 390 - 460...

2. G

Umarsan Capsule 740kg

Teşekkür ederim. Şu an Serm & Barr'a yoğunlaştık. Hafta içi bir de onların işlerini yakından göreceğiz. Umarım en kısa zamanda güzel bir karavana kavuşuruz :)
  3. G

Umarsan Capsule 740kg

Merhaba, sipariş için gittiğimizde yanımızda karavan deneyimi olan bir arkadaşımız da vardı ve onun önerilerinin de etkisiyle vazgeçtik :) Opsiyonlar netleştikten sonra cüzi bir indirim uyguladılar ve fiyatın indirmli hali 425.000 TL oldu. Opsiyonlarımız güneş enerjisi, kasetli tuvalet...

4. G

Umarsan Capsule 740kg

Bugün yerinde gördük. Karavan bizce güzel. Eşim de ben de çok beğendik. Bir yaşam alanına baktığınızda içinizin ısınmasını beklersiniz ya biz o hissi aldık. Fotoğraftan sonra yakından gördüğümüzde o histe bir değişiklik olmadı. Ersin Bey'le ilgili olumsuz yorumları ben de okudum. Haklılık payı...
  5. G

Umarsan Capsule 740kg

Merhaba, capsule karavanı aldınız mı veya detaylı bilgi edindiniz mi? Bu karavanı almayı düşünüyoruz ancak gri su deposu olmaması bizi çok düşündürüyor. Sizce bu durum vazgeçmeye değer mi?

6. G

5 Yataklı Ithal Karavan Mı Yerli Karavan Mı?

İlginiz için çok teşekkür ederim, epey aydınlatıcı oldu :)

7. G

5 Yataklı Ithal Karavan Mı Yerli Karavan Mı?

Merhaba, foruma yeni üye oldum. Her yeni üye gibi hangi karavan sorusuna yanıt bulmaya çalışıyorum :) Bir çok başlığı okudum. Yeni bir başlık açmak istemedim. Ekonomik avantajlarını düşünerek 750 kg altı çekme karavan almaya sıcak bakıyorum. Forumdaki yazışmalarda gördüğüm kadarıyla deneyimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri