Arama sonuçlarınız

1. tafony

Yerli Karavan Neden Almamalıyız?

Bu kadar detaya girmeye gerek yok bence, para verip sineklik taktiriyorsam o sinekligin bir parmak boslugu olmamali. Bunun icin o kadar muhendis calistirmak da gerekmiyor, verilen paranin karsiligi bu degil. Elma ile armutu karistiriyorsunuz.

2. tafony

Avrupa karavan alacak durumum var, yerli ve hafif bir model ile başlayıp biraz tecrübe kazandıktan sonra Avrupa'ya geçme planım vardı. Üç kuruşa beş köfte istemiyorum, üç kuruşa iyi pişmiş üç köfte istiyorum. Az pişmiş köfteye "abi bu çok pişmiş" demesinler istiyorum.
  3. tafony

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Karavan gelmeyecek, karavan zaten burda yani Istanbul'da. Dukkanlarinin onunde duruyor. Bir de bunu ilana yazmiyorlar gidip fiyati sordugunuzda soyluyorlar. Bu yuzden gidip baska bir marka aldim zaten.

4. tafony

Selamlar, biraz uzun bir yazı olacak. Amacım karalama kampanyası oluşturmak değil, yaşadığım sorunları ve farkettiklerimi paylaşmak. Her ne kadar marka sahipleri ve usta(!)ları çok iyi niyetli yaklaşmaya çalışsa da yapılan işin ne kadar baştan savma olduğunu göstermem gerekli. Ucuz etin yahnisi...
  5. tafony

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Güney karavan'ın İstanbul şubesi olan Nas karavan'a bombe serisini görmek için gittim. 350 ve 380 modelleri vardı yanılmıyorsam. Kapılarının önünde duran karavanlar için benden sahibindende ilandaki fiyatın üstüne 3.750 tl nakliye ücretini eklemem gerektiğini söylediler. Ankaradan bu fiyata...

6. tafony

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Selamlar, iki gün önce VW Caddy aracıma Agus Karavan'da çeki demiri taktırdım. Aynı gün montaj tamamlandı ve aracı alıp TSE'ye gidip dosyasını onaylattım. Normal olarak sonraki adımda Noter'e gidip ruhsata işletecektim ki aracın muayenesi geçmiş olduğu için (unuttum tamamen benim hatam)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri