Arama sonuçlarınız

1. Poyrito

Standart Özellikli Karavan Için Güneş Enerjisi Ve Akü Seçimi.

Teşekkür ederim hocam.

2. Poyrito

Bostanlı, Mavişehir civarında bir çok karavan gördüm. İnsanlar çimlerde neşeli neşeli muhabbet ediyordu :)
  3. Poyrito

Ev sahibim evden çıkaracak, bu sebeple yeni eve geçene kadar sürekli olarak karavanda yaşamak zorunda kalacağım :( Bu sebeple yeni evime geçene kadar TV her gün 8 saat. Standart buzdolabı 24 saat çalışacak. Şofben her gün 1 kere sıcak su için duş alırken. webasto kışın akşamları çalışacak. 12V...

4. Poyrito

Arkadaşlar selamlar. Bilgi ve birikiminize hayranım. 1 aydır çekme karavan bakıyorum. Hepsi standart özellikle geliyor. Elektriksel açıdan 12 V Hidrafor ve 90 LT Buzdolabı ile.... Bunlara ek olarak Panel + akü + inverter + webasto 5kw + sıcak su için şofben almamız gerekiyor. Ben bunlara ek...
  5. Poyrito

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

İveco ya da Ducato tarzı bir araç alıp kendim karavana çevirmek istiyorum. Ne kadar kısıtlı bütçe ile yaparsam o kadar iyi. Bu sebeple herşeyi tek tek araştırıyorum.

6. Poyrito

Arkadaşlar İzmir Karşıyaka'ya Bostanlı sahiline gelin. O insanlar nasıl yaşıyor? Elektrik yok , su yok. Gidip konuşacağım en kısa zamanda hepsinin kapısını çalacağım. O karavanlar orada sadece park halinde durmuyor içinde yaşayan insanlar nasıl yaşayabiliyor? En iyisi benim gibi karavanda...

7. Poyrito

Hocam harici elektrik olmadan. 1-Hermetik Şofben 2-Tv 3-Bilgisayar 3-12 V Buzdolabı çalışmaz mı?
  8. Poyrito

Anlıyorum Hocam sizleri. Haklısınız. Ütü ve çamaşır işini en sona bıraktım. Zaten ütü pek kullanan biri değilim. Çamaşır da eş dost akraba herkes İzmir'de onlardan yardım alırım belki. Şu kışı atlatırsam İzmir gibi bir yerde her yaz karavan önüne sandalyemi atarım mis gibi , ruhen sıkılacağımı...
  9. Poyrito

Hocam benim kafa da sizden. Ben tek başıma yaşıyorum. Memur olarak çalışıyorum. Bu sebeple sabah 8 akşam 17 arası karavanda olmayacağım. O sırada İzmir'de akülerim şarj olur diye düşünüyorum :smiley: Karavanım şehir merkezinde elektrik su ve tesis olmayan bir yerde kalacak maalesef. Evimi...

10. Poyrito

Çok video izledim hayatını karavanda ya da Tiny House'larda geçiren. Zaten şu an evim 40 metrekare maximum. Yapabilirim.

11. Poyrito

Üf hocam aspirin gibi geldiniz. Tek tek hepsine bakıyorum şimdi Google'dan.
  12. Poyrito

Hermetik Şofben araştırdım. O bütçeme yetebilir. Ancak araç içi ısıtma konusu biraz pahalıya patlıyor. Bu sebeple kimi arkadaş odun sobası kurmuş araç içine, ya da gazlı sobalar vardı eskiden, ya da tüplü ısıtıcı .... onları kullanabilmek Mümkün mü?

13. Poyrito

Maalesef bir yer bulmak zorundayım. Bu işi kafaya koydum hocam. Elbet uygun bir yer bulacağım. Sadece Sıcak su- ısınma - TV ve bilgisayar sorununu çözmem lazım. Bunlar için güneş enerjisi , akü böyle şeyleri hesaplamam gerekiyor.
  14. Poyrito

Evet hocam. Anladığım kadarıyla Fan ısıtıcısı iptal. TV - Dolap - Bilgisayar için elektrik hesabı yapmam gerekiyor. Başka elektrik birşeye ihtiyacım yok gibi şu an.
  15. Poyrito

İzmir'de yaşıyorum. Karşıyaka sahil tarafına herkesin koyduğu bir parka koymayı düşünüyorum.

16. Poyrito

Yapan nasıl yapıyor hocam bir sürü video var , bir sürü sahil tarafında yaşayan var. Hiçbirinde elektrik yok. Tuvalet banyo içinde. Az ile yetinmeyi bilenler yaşayabilirler.
  17. Poyrito

Hocam tam aradığım cevaplar nokta atışı çok teşekkür ediyorum.
  18. Poyrito

Tamamdır hocam biraz daha çalışma yapmalıyım ne kadar güç harcayacağım konusunda.

19. Poyrito

Arkadaşlar merhaba. Sitede araştırmalar yaptım ve cevap bulamadığım konular için bir kaç soru sormak istiyorum. Karavanım uzun süre hareket etmeyecek. Hep olduğu yerde kalacak. Ancak 8 - 17 arası işte olacağım. 1-Sıcak su için Hermetik Şofben önermişsiniz. Daha ucuz bir öneriniz varmıdır daha...
  20. Poyrito

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar adım Poyraz. İzmir'de ikamet etmekte olan bir memurum. 12 yıldır memur olarak görev yapıyorum. Amacım yerleşik hayattan karavan hayatına geçmek. Şimdilik forumu okuyup tek tek bilgi topluyorum. Eksik olduğum konularda yeni konu açıp sizden bilgi alacağım inşallah. Zaten 1+0...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri