Arama sonuçlarınız

1. colortr

Çekme Karavan Sonrası Arkanın Çökmesi

Değerli bilgi ve fikirleriniz için ikinize de çok teşekkür ederim bence ileriye yönelik güzel bir bilgi konusu da oluştu. Benim karavanın ağırlık merkezi biraz fazla ön tarafta yaklaşık 100 kg ağırlık biniyormuş ve bunun da ana sebebi tekerlekleri arkaya biraz daha yakın tutarak hareket...

2. colortr

Elinize sağlık hocam benim karavan teslim olmadığından henüz ölçümü yapamadım deneme için bir saat dolaştığımda fark etmiştim. Çeken araba alçak olduğunda doğal olarak ektradan yük biniyor, örneğin pickupa taksak daha az yük binmiş olacak sanırım ben de mecburi yay takmasam da en kötü takozla...
  3. colortr

Teşekkürler hocam deneyeceğim

4. colortr

1cm fark ediyor sanırım. Jantları küçültüp lastikleri büyülttüm ama sorun bu değil sorun fazla basarak içine göçmesi. Arkadaşların dediği gibi ne kadar bastığını ölçmek lazım ama her halukarda arkaya biraz yükseltme şart
  5. colortr

Selamlar çok teşekkür ederim Dediklerinizi dikkate alacağım, henüz ön tarafa kaç kg basıyor bilmiyorum bunu ölçmenin bir yolunu bulup kontrol edeceğim. Karavan tekerlerinin biraz arkada olmasından dolayı öne belki fazla ağırlıkta basıyor olabilir

6. colortr

Selamlar, nasıl ölçmeyi planlıyorsunuz ben de ölçeyim.

7. colortr

Herkese selamlar, 4x4 mitsubishi eclipse cross bir aracım var üzerinde BF AT lastiklerim var. Çok fazla dağ bayır gezip kamp yaptığım için bu lastikleri taktım, aşırı bozuk yollarda lastiğim yarılacak mı diye düşünmekten rahatladım. Off-road yapan biri değilim en büyük amacım normal lastikte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri