Arama sonuçlarınız

1. X

Ucuz Çekme Karavan Alınır Mı?

sürekli gezeceğim için ucuz bir model almaktan vazgeçtim. fakat araştırmalarımdan edindiğim tecrübeleri şurada yazdım https://www.gezenbilir.com/forum/konu/cekme-karavan-alacaklara-tavsiyeler.128715/

2. X

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Başlık çekme karavanlarla ilgilidir. Zaman sürekli değiştiği için bu şekilde başlık açmayı uygun gördüm çünkü 3-5 yıl önceki durumla şimdiki durum arasında farklar var dolayısıyla tavsiyelerde değişiyor. Karavan alma düşüncesiyle konu tarihi itibari ile araştırmalarım sonucu bütçem yeterli...
  3. X

4 kişilik yatak ihtiyacımızı karşılayacak. Karavan içi kahvaltı yaptırıp duş ve tuvalet ihtiyacımızı giderecek en ucuz karavanı almayı düşünüyorum. Şimdilik başka ihtiyacım yok. Bugün kamp karavan fuarına da gittim fakat uygun fiyatlı model sadece bir adet vardı. Hoşuma giden saly karavan ise...

4. X

Tavsiye isteğim ile ilgili bir önceki konum çok dağıldı bu sebeple yeni konu açıyorum. Karavan işine ilk kez gireceğim için ucuz karavana yöneleyim diyorum. Sebebi ise; ucuz alıp deneyimleyip bana uyar mı uymaz mı fikir edinip daha sonra üst modellere geçmek. Eğer baktım uymuyor üçe beşe...

5. X

Karavan Seçimi Için Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var

Yanlış anlaşıldım galiba. Kamp değil şehir içi günlük konaklama yapacağım bir amaç için arıyorum. Kamplarla hiç işim yok, kamp alanlarına hiç girmeyeceğim diyelim. Karavanda yaşamayı da planlamıyorum, ama 3-5 gün olsun veya 25-30 gün olsun gezerken beni otel derdinden kurtarsın yeter.

6. X

2+2 zaten dediğim karavanlar, +1 kişi idare ederiz diye düşünüyorum. Yaşam alanından ziyade sadece yat kalk kahvaltı işi olacağı için çok zorlanır mıyız?
  7. X

Boyutları aynı değil mi neden küçük olarak değerlendirdiniz?
  8. X

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

yazdıklarınızı okudum. şu ilan dikkatimi çekti, malzemeleri özellikler belirtmesi satıcının bilgili ve özenli olduğunu gösteriyor bence. fiyat konusunda ne dersiniz ...

9. X

maliyeti çok yüksek. vergisi kaskosu sigortası vesaire epey sıkıntı.

10. X

bu karavan için ne dersiniz ? eksiği var mı? https://www.hepsiburada.com/saly-karavan-carabinata-xl-grayscale-edition-karavan-standart-donanim-pm-HBC00006311ET
  11. X

Öncelikle Bütçe 300 civarı diyelim :smiley: . Kampçı değilim, bir noktada uzun süreli konaklamalar düşünmüyorum. Özellikle yurtiçi yurtdışı geziler sırasında çocuklarla beraber sadece gece konaklama amaçlı karavan almak istiyorum. Malum otel fiyatları çok yüksek. 3 tanede çocuk var. 5 kişilik...

12. X

istanbul yada kocaeli civarında küçükte olsa etkinlik yapacak olan (offroad)?

araç almadan önce aranıza katılıp nivası olan varsa görmek amacıyla bir etkinliğe katılayım dedim ama forumları aradım taradım bu çevrede bir etkinlik göremedim. yanlış yeremi bakıyorum acaba ? araştırma yaparken çoğu arkadaş bir etkinliğe katılıp farklı araçları gör dene diye fikir verdi ama...
  13. X

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? araç sahibiyle mesajlaştım. 2 sene muayene geçik. 350 tl o yapıyor. + lpg yeniden olması lazım+ egzoz ve sızdırmazlık testleri. ruhsata işletme işi derken 7000 lira ediyor. en azından bi 1500 tl harcanır o araca eder 8500 tl. sürpriz yaşamanın...
  14. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? belirsizlik yüzündenmi ? yoksa başka bir sebebimi var ? şimdi düşünüyorum 10 bin tl verip aldık bir araç. ön arka diferansiyel arazi şanzımanı vs problem çıkarsa yandık. araç gelir bize 15 bine. ben zaten en başta arka, sonra ön torsen ve...

15. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? şu araç nasıldır acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-hesabli-95-model-niva-4x4-70271487/detay/ 95 model muayene bitik. lpg işli değil. ayrıca tüv de son muayene tarihide çıkmıyor. bu 95 model karbüratörlü araca...
  16. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? kermit modeli eski ve arazide çok zorlanmış sanıyorum. masraf açarmı bilemiyorum. gri renkli olan araç ise 92 model fiyatı çok geliyor, sadece görüntü var. benim şu an vazgeçilmezim hidrolik ve torsen işi oldu. ustaların tavsiye 95-96 model...
  17. X

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? bir şu araçlar var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-turkiye-de-tek-77793313/detay denildiği gibi tertemiz sorunsuz ise ne kadar vermem gerekir. ona göre konuşup göstermek istiyorum. birde şu araçlar var...

18. X

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var çok değilmi bu kadar fiyat? hor kullanılmıştı derken nesi problemliydi? 1500 tl yi nerelere harcadınız ? yakın zamanda bir niva alacağım. acaba 6-7 liralık bir tane alıp kendim görerek emin olarakmı masraf etsem yoksa birilerine baktırarar temiz bir nivamı alsam...
  19. X

Artık Benimde NİVAm Var

Ynt: Artık Benimde NİVAm Var kaça aldınız ? özellikleri nedir ? ekstraları nedir ? bende almayı düşünüyorum henüz araştırıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri