Arama sonuçlarınız

1. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Arkadaşlar, defender sahibi olmak için dün ilk adımımı attım, bir defender aldım ama..... henüz ortada hurda yığınından başka bir şey yok. Toplamaya başlıyacağız, tahminen 4 ay kadar sürecek. Hedefim, 4 ay sonra hatasız ve kusursuz bir defender ortaya çıkarmak...

2. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Arkadaşlar ben bu aracı karda dağ evine çıkmak için kullanacağım birileri bana bu konu hakkında yardımcı olsun dedim, sağolun hepiniz çok şeyler söylediniz. Ama hiçbiri birbirini tutmuyor, 120 cm karda gidiyorum diyende var, 30 cm karda kalıyorum diyende. Fakat...
  3. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yaaa arkadaş hep aynı şeyi söylüyorsunuz bi kullan dene, iyide defenderim yokki kullanıp deneyiyim, zeten olsa 2.sinimi almak için soruyorum, biriniz demiyorsunuzki kardeşim gel benim aracı gör bak ona göre karra ver, sadece kullan diyorsunuz olsada kullansak.

4. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Ooooo maşallah, bu makina bu karda gitti yani, çok iyi yaa, başka resimler varmı böyle.
  5. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Engin bey, 50 cm kadar karda rahat gitmesi normal, hadi 70-80 cm karda'da ileri geri ezerek zorda olsa gider ama, Arif beyin dediği gibi 120 cm karda gidebilmesi imaknsız gibi gözüküyor. Herhalde arkadaş aracın performansını anlatabilmek için böyle abartılı bir...

6. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Tüm yorumlardan çıkardığım ortak kanı, defender benzinli olsun dizel olsun asfalt yolda sıkıcı, fakat arazide sürücüsünü mahçup etmeyecek bir araç. Asfaltta çok konfor ve sürüş keyfi beklemiyorum, benim için önemli olan dağda bayırda, karda çamurda, yolda...

7. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Dediğiniz gibi bu hastalık bana kötü bulaştı bir defender alacağım ok yaydan çıktı bir kere, fakat haklı olarak iyi araştırıp her konuda iyi bir performans alabileceğim bir defender olsun...
  8. ertancavus

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, bu arkadaşa ulaşmaya çalışacağım, bu arada nerede ikmet ettiğini biliyormusunuz, bana çok uzak olmasın.
  9. ertancavus

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? düz alıp o şekilde kullanmakla, tdi taktırmanın veya tdi almanın arasında performan açısından uçurum varm yani düz dizel kullansam neolur. artı motorunu değiştirirken ruhsata işletmemde problem olurmu, bu tdi motoru nerden...

10. ertancavus

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Hayırmı değilmi bende bilmiyorum, zaten bunun için yardım istiyorum, sonu hayırlı olmayacaksa hiç bulaşmayayım diyorum, fakat bir yandanda bu defenderlere accaip bir ilgim var, beni çok cezbediyorlar. Bir defender almak...

11. ertancavus

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Arkadaşlar bana defender için yardımcı olacak kimse yokmu ???.
  12. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Ben çok konfor beklemiyorum, 1800 mt rakımda bir dağ evim var kışın ava gidiyor ve bu evde konaklıyoruz, 50-60 cm sıkışmış karda, bu eve çıkabilecek ve beni bu ıssız dağ yollarında yolda bırakmayacak bir araç düşünüyorum, defender böyle bir hedef için uygun olurmu...

13. ertancavus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni üye oldum, defender sahibi olmak istiyorum, bu aracı alırsam, bana getirisi ve götürüsü ne olur, pişman olurmuyum beni üzermi, bu konuda aydınlanmak istiyorum, teşekkür ederim.
  14. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum Hay ALLAH razı olsun, artık benimle ilgilenilmeyecek diye düşünmeye başlamıştım, hoş bulduk disco-V8. Problemim şuki, şuan navara sahibiyim şuana kadar gittiğim yerlerde beni mahçup etmedi bu belkide fazla derinlere dalmadığımdanda olabilir,malum ayrıca bu...
  15. ertancavus

Defender Almak İstiyorum

Arkadaşlar ilgimi çeken bu siteye henüz yeni üye oldum, fakat daha bir hoş geldin diyen bile olmadı, bu nasıl misafir perverlik anlayabilmiş değilim, acaba ben yanlış yeremi geldim diye kendi kendime sormaya başladım. Bana hala kardeşim buraya niye geldin, derdin problemin nedir, sana nasıl...

16. ertancavus

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? arkadaşlar hepinize merhaba, siteye bugün üye oldum, defender hayranıyım, 2 yıldır bu araca sahip olmak istiyorum fakat nelerle karşılaşacağımı bilemediğimden şuana kadar bekledim, hala kafamı kurcalayan bir kaç soru var, bunlarıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri