Arama sonuçlarınız

1. Seray33

2 Kişilik Karavan Önerisi

Teşekkür ederim . Argümanı imkanların değişmesi, piyasanın gelişmesi,cesitlenmesi çoğaltıp duruyor:)) oysa migros çadırı ve camlı panelvan ile yaptığımız kamplarda neredeyse hiç birseye ihtiyaç duymuyorduk. İnşallah kafamda ihtiyacım olan her noktaya temas edecek bir çözüm oturtacağım...

2. Seray33

Şu an kullandığım araç peugeout 2008 1.5 dizel . Onu sıfır aldım 2 yıl önce çok beğenerek aldım. Kullanımını yakıt tüketimini çok seviyorum . Günlük şehir içi kullanimim çok. İse gidip geliyorum ve çocuğu okula al bırak yapıyorum. Çarşı pazar her iş bende . Allah izin verirse onu satmadan...
  3. Seray33

Yapay Zeka (chat Gpt)

Bu arada bugün rastladim . Bu zekaya sahip kişisel zevk ve kafa yapimiza uygun arkadaşımızı da artık yaratabiliyormuşuz . Bu da aynı şekilde iki ucu sivri bıçak. Merak edenler için detayli anlatim link bu . Video...

4. Seray33

Yapay Zeka (chat Gpt)

Twitterda her hangi bir tweet altına @ReplyGPT yazdığınızda yapay zeka o tweet ile ilgili bir yorum yapıyor. Özellikle siyasilerin tweetleri altında verdiği cevapları halkın çok azı akıl edebilir çok az insan bu kadar düzenli özenli sıralı cümle kurabilir diye düşünmeden edemiyorsunuz . Hem çok...
  5. Seray33

Aslına bakarsanız ilk deneyimim olmayacak 3 yil önce 2006 model bir fiat ducato alıp içini ihtiyacimiza göre yapmış yaptırmıştık. Ben meslek lisesinde çalışıyorum kaynak mobilya güneş enerji sistemi vs için beraber çalıştığım arkadaşlar ile hem eğlendik hem deneyimledik. Bir kaç kez de...

6. Seray33

Verdiğiniz bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim. Cesaretlendirici de oldu açıkçası. Otoparka karavan çektiğiniz sahne gözümde canlandı gulumsetti de :))) çok teşekkür ederim inşallah ben de deneyim kazanmış bir kampci olup çocuğuma da asilayacagim . Kim bilir belki ilerde aracı kullanmak...

7. Seray33

Kullanıcılar sadece koku probleminden bahsetmiş ben de hafifliği monoblok oluşu nedeniyle ilgileniyorum . Ancak kullanıcılardan daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyuyorum tabi . Gerçi burada yıllardır en ilkel karavanlari bile gayet rahat ve konforlu kullanan usta kampçilar var . Ben kampciliktan...
  8. Seray33

Monoblok Fiber Karavan Kokusu

Karavaninizdan memnun musunuZ ? Bahsedevilecwginiz artı ve eksileri var mı?
  9. Seray33

Yücel bey siz konkamp mikro karavan için ne düşünüyorsunuz?

10. Seray33

750 Kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Gectigimiz yil Sahibinden de ceren karavan ilani görmüş ve bu kadar özelliği bu fiyata nasıl verebiliyorlar demiştim . Şimdi yine cekme karavan bakıyorken ilanlarını da aramadım değil. Yakın olması monoblok olması karavan camlı falan diye aklimda kalanlardan dolayi . İyi ki buraya yazmışsınız...

11. Seray33

Monoblok Fiber Karavan Koku Problemi

Kampkon mikro karavandan memnun musunuz ? Artıları eksileri söyleyebilir misiniz ?
  12. Seray33

Sizin ihtiyacınız olan karavan benim de gözü diktiğim kampkon mikro karavan . Google yorumlar iyi . Youtubeda videolar var . Bugün aradım iletisimleri de oldukça iyiydi . Çeşit çeşit bilgi belge video attılar WhatsApp üzerinden

13. Seray33

Sahibinden Ducato

14. Seray33

Karavanımı Tekrar Yaparsam Mutlaka Yapacaklarım

Çekmeceler için çocuk kilidi kullanırız deyip dekoratif kulplar takmıştık. Her ne kadar estetik durmasa da basçek kulp kullanırdım :)
  15. Seray33

2004 Ducato Minibüs'ten Motokaravan İçin Cam Sorunsalı

Biz bu araç için tam sürgülü bulduk aldık. Çıkma peugeot camı aynı ölçüde konyada çok ve uygun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri