Arama sonuçlarınız

1. D

7 Tonluk Karavan Ile Avrupa Turunda Vignette Çıkmazı.

Kusura bakmayın ama siz yol vergisini bu kadar dert edinirseniz ;bu durumda istemediğiniz kadar dert daha edinirsiniz.

2. D

İttihatçıların Belalı Silahşoru: Yakup Cemil

Emek verilip detaylar la uzun uzun yazılmış. TEŞEKKÜR ederim. VE şimdi kendi düşüncemi yazıyorum: Ben burayı TARİH sitesi olarak bilmiyorum
  3. D

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Bu iddiaları burada yazdığına göre senin iddianla :,Sana bu iftiraları atanlar burada olmalılar ? Kimdir bunlar? hangi konuda ne gibi iftiralar atıyorlar?

4. D

"yolunda Yürüyen Bir Yolcunun Yalnız Ufku Görmesi Kafi Değildir. Muhakkak Ki Ufkun Ötesini Görmek Icap Eder" Sözü Ne Anlama Gelmektedir?

Bir şey yapmaya karar verirsen sadece nasıl yapılır veya ben bunu yaparım diyerek hemen uygulamaya geçmek eksik bir davranıştır. Ufkun ötesini yani yaptığının sonucunu ve sonuç sonrası neler olabileceğini de hesaplamak gerektiğini anlatan uzun bir cümle.

5. D

Selamlar Forum

Merhaba "OTOBÜS KULLANMAK" deyimi ne anlama geliyor?
  6. D

11.5 M3 Ducato Aracı Özel Araç Olarak Kullanmak..

Ara bölme demirini ne soran var nede arayan. İkili koltuğu tekli yapmak istiyorsan iki tercihin var: Ya vizeye giderken tekliyi söküp yine ikili koltuğu takacınsın veya koltuk sayısını azaltma projesini TUV e onaylatacaksın .Normal kullanımda kimsenin neden tekli koltuk diye sorduğu filan yok
  7. D

Fakirlik Nedir?

Züğürt edebiyatına gerek yok

8. D

Eğlenenler Asla Kaybetmez Derken Ne Demek Istiyorum?

Bu deyim bir tüketim EKONOMİSİ lafıdır. Amaç EĞLENMEK adına gereksiz harcama yapmaya teşvik etmektir. Bu amacı belirten halk deyimi ise "ŞU ÖLÜMLÜ DÜNYAYA BİR KERE GELDİK BOŞ VER HESABI KİTABI BAK KEYFİNE " dır. Aklı başında hesabını kitabını yapanların karşı deyimi ise hem "AYAĞINI YORGANINA...

9. D

Fakirlik Nedir?

Boş Boş sözler laflar.
  10. D

Delikanlilik Nedir?

Ben hiç bir zaman yukarıda tarif edilen özelliklerde DELİKANLI ADAM OLMADIM OLMAK FİLANDA İSTEMİYORUM HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN

11. D

Kim Benimle, Kamp Hayatı,dağ Evi, (az Para) Ya Da Beraberinde Organik Tarımla Veya Kamptayken Civardakilerin Sorunlarını Çözerek Para Kazanmak Ister?

Bu konuyu açan arkadaşımız TÜRKÇENİN HANGİ LEHÇESİNİ ve YAZIM KURALLARINI KULLANIYOR ACABA?
  12. D

Moto Karavan Ile 24 Gün İzmir-kanada-abd-kanada-i̇zmir 4700 Km

Bence bu konu gizli reklam amacı ile açılmış.

13. D

Altta Çıkan Mavi Bar.

bende böyle bir durum yok
  14. D

Dünya Turu Için Arkadaş Arıyorum.

Merhaba. Kafanızdan gecen DÜNYA TURU nun genel de olsa bir tarifini yaparmısın
  15. D

11.5 M3 Ducato Aracı Özel Araç Olarak Kullanmak..

Ben 15 senedir kapalı kasa Fiat Ducatoyu Husisi araç olarak şehir içinde kullanıyorum.Hiç bir özel sıkıntısı yok Yollardaki kantar uygulaması sadece kamyonlar için var artık

16. D

Araçla İran,özbekistan,kırgızistan Üzerinden Tibet Ve Nepal'e Gitmek Mümkün Müdür ?

Dünyada merak edilecek kültür mü kalmadı da......... dünyada ve ülkemizde yasaklı maddelerin serbest olduğu kültürü tanıyacağız?
  17. D

Honda Crv 2000 Model Viteste Gaza Basınca Motordan Gelen Çıt Çıt Ses Sorunu

Sıkıntı Motorda degil ki VİTES KUTUSUNDA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal