Arama sonuçlarınız

1. I

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) merhaba iremerhan 'a +1 eklermisiniz cumartesi gece için

2. I

10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz

Ynt: 10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz merhaba istanbul bienalinde nelerre gidiyor yada tam programdan bilgisi olan varmı ?
  3. I

10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz

Ynt: 10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz merhaba bianale burda olursam bende katılmak isterim

4. I

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007) merhaba :) küçük bi ek yapmak istiyorum adım konusunda Erem Erhan yerine İrem Erhan nı kulansam olmazmı hani sıksık insanların adımı değiştirmesinden kimlik sorunu yaşayorumda . ve aranızda olmak gerçekten çok güzel İçmimar İrem ERHAN
  5. I

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007) Merhaba , harika bir gece , harika bir mekan , harika bir manzara ve en güzeli BUKADAR GÜZEL İNSANLARLA TANIŞMAK VE İÇİMDEN NEDEN DAHA ONCE TANIŞMADIM DEMEK ÇOK GÜZEL BİR gruba katılmak en iyi yaptığım şey sanırım bu :) herşey için...

6. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Emelcim teşekür ederim bu siteyi bana söylediğin için ve eh artık geç kaldığım bişeyleri yapmam gerekiyor diyerek üye oldum Bu sitede çömezim fazla eziyet etmezsiniz dimi :) İçmimarım bildiğim yaptığım iş bu eh üye olur olmaz...

7. I

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) teşekkür ederim akşam ordayım ozaman şimdiden goruşmek üzere
  8. I

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) tekrar merhaba saat olayı çok problem değilse ismimin eklenmesini isteye bilirim sanırım .
  9. I

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) merhaba yenbi üye olarak bende katılmak isterim ama saat kaçta olacağı benim için çok önemli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri