Arama sonuçlarınız

1. O

Rolanti Dalgalanması

Arkadaşlar selam. Freelander 2 aracımda teklemeye bağlı krank mili sensörü ve eksantrik mili sensörünü değiştirdikten sonra rölanti dalgalanması başladı. Hava akışmetreden olabilir mi? Yoksa sensörler orijinal marka olmadığı için mi yapar? Teşekkürler

2. O

Ankara'da Dört Mevsim Lastik Iş Görür Mü?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Kış lastiklerini takacağım. Keyifli sürüşler
  3. O

Ankara'da Dört Mevsim Lastik Iş Görür Mü?

Arkadaşlar selamlar. Önümüzdeki gunlerde 22 ocakta Kızılcahamam'a Freelander 2 aracımla gitmeyi planlıyorum. Araçta Petlas SUVMASTER dört mevsim lastik var. 4-5 gün orda kalacağım. O ara kar da bekleniyor. Acaba kış lastiğini takıp da mı gitsem? Teşekkürler

4. O

Land Rover Freelander2 Haldex

Merhaba sorun çözüldü mü acaba? Bende de ayni hata vardı. Araç önden çekişli kullanılıyordu. Haldexe bakım yaptırdım yağ ve filtre değişimi yapılınca 4x4 aktfi hale geldi...
  5. O

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

Bende 2008 sonu Freelander 2 var. Yakıt değerlerim Uzun yolda 100-120 km hız aralığında 8,5-9 litre yakıyor. Şehiriçi 11 altına inmez. Acaba neye bakmak gerekli?

6. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Teşekkürler üstat

7. O

Bursa Veya İzmit Te Freelander Ustası

Abi burası kapandı mı isim mi değiştirdi yeni ismi nedir acaba? Otomax diye bir yer yok Bursa'da
  8. O

Freelander2 4x4 Sorunu

Merhaba. Ben de yeni aldım ve haldex yağ pompası arızası var aracimda. Acaba İstanbul'daki ustaniz kim?
  9. O

Freelander2 4x4 Sorunu

Merhaba Bursadaki ustanizdan memnun musunuz?

10. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar ben Oğuz. Bursa'dan. 2009 model Freelander 2, 2.2 td4 araç sahibiyim. Yeni aldım yani😁 herkese selamlar saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,742
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri