Arama sonuçlarınız

1. cubiccaravan

Cubic Caravan

Sayın lautreamont Şu anda iki modelimizin üretimi var. 4 mt üzeri karavan talepleri oluyor ancak bu sezon için mevcut modellerimizle devam edeceğiz. İlginize teşekkür ederiz.

2. cubiccaravan

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Sayın Demirak Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Biraz talihsiz bir kaza geçirdim. Ancak mesajlara geri dönüş yapabiliyorum. -Dış duş standart donanımımızda mevcuttur. -Tasarımdaki değişiklik taleplerinizi yapısal bir sıkıntı olmadığı sürece uygulayabiliriz. -Tüp konumu mutfak kapağının...
  3. cubiccaravan

Cubic Caravan

Merhaba 1 Ekim itibariyle teslimatlarımız başlıyor.

4. cubiccaravan

Cubic Caravan

Sayın lautreamont Arzu ederseniz dış mutfak bagaj alanına çevrilebiliyor. İçeride banyomuzun yanında bir adet daha lavabomuz var. Bu alana ocak koyarak mutfağa çevirebiliyoruz. Dış mutfak kullanımında bu alan tezgah olarak kullanılabiliyor. Bunun dışında 5 kişilik aileler için ranzamızın alt...
  5. cubiccaravan

Cubic Caravan

Sayın omnitemporal İlginiz için teşekkürler. Tente tüm modellerimizde standart olarak sunuluyor. Selamlar

6. cubiccaravan

Cubic Caravan

Cubic 3.60 Daha geniş ailelerimiz, banyo ve wc içeride kullanmayı tercih edenler icin yeni modelimiz Cubic 3.60 çıkıyor.

7. cubiccaravan

Cubic Caravan

Merhaba Cubic Caravan, Bursa'da bir makine tasarımı firması olan Sedeso AŞ markasıdır. 10 yıldır özel makine tasarım, imalat ve yazılımı işlerini sürdürürken üretimimize karavan tutkumuzdan dolayı karavan imalatını da ekledik. Karavancılık tecrübelerimizde edindiğimiz tecrübe ve tasarım-imalat...
  8. cubiccaravan

Merhaba Forum kulanımındaki cehaletimden kaynaklandı. Uyarınız için çok teşekkürler. Hemen mesajımı kaldırıp ayrı başlık açıyorum. Selamlar
  9. cubiccaravan

Yeni ürünümüz 3.60 için yeni başlık açmak için silinmiştir

10. cubiccaravan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Özlem Hanım Müsait olduğunuzda misafir etmekten çok memnun oluruz. Selamlar

11. cubiccaravan

Yücel Bey Öncelikle kötü bir amaçla yazmadığınızı tabii ki biliyorum. Yorumunuza biraz ortamı yumuşatmaya çalışarak cevap verdim. Umarım siz yanlış anlamamışsınızdır. Uzun süreli tatiller söylediklerinize tamamen katılıyorum. Sadece tuvalet değil, buzdolabı hacmi, lavabo ebadı ve hatta fırın...
  12. cubiccaravan

Sayın Yücel Bey Öncelikle "yemezler" şeklindeki yorumunuza "estağzfurullah" şeklinde cevap vermek isterim :smiley: Bir varsayım değil de kendi kullanım şeklimi izah ettim. Yoksa kimseyi kandırmak gibi biramacımız asla olmaz.

13. cubiccaravan

Sayın AKMühendis Karavancılığı tanımını yapmak tabii ki haddimiz değil. Ancak şöyle bir alaka kurabiliriz. Karavan tatilleri büyük oranda deniz ve doğa amaçlı yapılıyor. En azından bizim gözlemlediğimiz kadarıyla. Özellikle yaz sıcağında karavan içinde tuvalet yapmanın ve bu tuvaleti karavanda...
  14. cubiccaravan

Sayın Demirak Öncelikle ürünümüzü incelediğiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkürler Karavanımızı tasarlarken en öncelikli kriterimiz gerçek anlamda 750kg altı bir karavan yapmaktı. Gerçek anlamda dememizin 2 temel nedeni var. 1- 750kg altı karavan ağırlığı hesaplarken akü, buzdolabı, tüp...
  15. cubiccaravan

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Sayın AKMühendis Değerli yorumlarınız ve temennileriniz için teşekkür ederiz. Ebatlarımız alışılagelmişin dışında. Hedefleri ise - En düşük motor hacmine sahip araçların dahi çekebilmesi -Standart bir aracın park edebileceği bir alanı aşmaması -Kapalı garajlara girebilmesi -İç yükseklik...

16. cubiccaravan

Kemal Bey Merhaba Bu durumun sabit bir açıklaması olmadığı için kendi adımıza konuşabilirim. 1-Psikolojik etki olarak 10.000 yerine 9.999 yazmakla aynı durumdur. Keza fiyatınızı 4000€ demekte aynı etkiyi yaratabilir. 2-Tüm firmalar KDV hariç verirken bizim KDV dahil fiyat göstermemiz pahalı...
  17. cubiccaravan

Ben bu mesaja Cubic Caravanıda eklemek isterim. Cubic Caravan - Bursa - Macera Cubic ile başlar... Yerli Karavanlara üreticilerine Cubic Caravan'ıda ekleyelim
  18. cubiccaravan

Bende marka ismi vermeden bir eleştiride bulunayım. Konulara bukadar hakim olmadan önce almak için karavanlara bakarken 750kg altı 740kg karavan satan vardı. Zaten 2 tencere, 1 tava, 1 tüp koydugunda 750 kg geçeceksin. şimdilik trafiklerde karavan denetlemesi yok ama ileride bu kadar limitte...

19. cubiccaravan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Ben Alper, 20 yıllık mühendisim. Farklı firmalarda yöneticilik yaptıktan sonra 10 yıl önce kendi firmamı kurdum. Özel makina tasarımları ve imalatlarını yapıyoruz. Ailelerimizle tatillerimizi son 5 yıldır karavanda eğlenerek yapmamızdan dolayı, karavan benim için bir tutkuya dönüştü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri