Arama sonuçlarınız

1. ugurturan77

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? evet Cem'in söylediği gibi rubicon'nun 4,5" yayları haricinde herhangi bir yükseltme ile ilgili parça yapamadık. (henüz) bencede lastikler ve dodiklerden kaynaklanan gözü aldatan bir fark olabilir. Ayrıca tamponunda bu göz aldatmasında rol oynadığına inanıyorum...

2. ugurturan77

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? şu an 3:73 var.. değişmesi gerekli gibi gözüküyor ben 4:88 e geçmeyi planlıyorum...
  3. ugurturan77

ZJ İçin Hangi Lift Kit ?

Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ? hangi lift kit diye çok sordum kendime. sonunda kendi lift kitimi kendim üretmeye karar verdim ve üretim. 4,5" yay ve amortisör getirdim, geri kalan parçaların tamamını kendi imkanlarımız ile yaptık. ön ve arkalar uzun kol, önler y tipi yükseklik açılı, 33"ler...

4. ugurturan77

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? şu an 4,5". bu hafta 6"e çıkartmak için parçaları hazırlıyoruz. ama önce cem'in 11" xj sini bitiricez
  5. ugurturan77

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? teşekkürler ateş , hoşbulduk :)

6. ugurturan77

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) -...

7. ugurturan77

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) emeği geçen herkese teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri