Arama sonuçlarınız

1. B

üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var

Ynt: üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var ürgüp te yaşıyorum

2. B

Ynt: üstatlarım değerli görüşlerinize ihtiyacım var çok teşekür ederim , ben başka bir araca bakmaya karar verdim, bulduğum araç için yine çok değerli görüşlerinize başvurmak isterim.. çok sağolun
  3. B

slmlar anadoluda yasamam nedeniyle otomatik sanzıman ustamın iyiği(!) çok sevdiğim ZJden ayırdı beni , ama jeep tutkusu kanıma girdi bir kere.. bu sefer daha dikkatli olmak tabiri caizse yoğurdu üflemek durumundayım.. bu nedenle çok değerli görüşlerinize ihtiyacım var...

4. B

Honda Civic,ww Bora ,Corola Otomatik Vites Arıyorum

Ynt: Honda Civic,ww Bora ,Corola Otomatik Vites Arıyorum slm, 2000 model hrv otomatik vites 99000 km.de, ilgilenirseniz görüşelim
  5. B

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V selam arkadaslar, bir konuda degerli görüş ve deneyimlerinize ihtiyacımız var,; bir arkadasımın 2000 model 96000km.de otomatik HRV si var bazen geri viteste ilk kalkışta gaza basınca birden fırlıyor bazende normal ve bu sorun sadece geri viteste oluyor, şanzıman yağı vs. düzenli...

6. B

Grand Cherokee mi Discovery mi?

Ynt: Grand Cherokee mi Discovery mi? ilginize cok teşekkür ederim, aranıza yeni katıldım ama ilginize hayran kaldım cok cok sağolun ibre biraz discovery 1den yana sanki, nede olsa ilkokullu sayılırım, hatta anaokula yeni kaydoldum desem yeridir:) su araç nasıldır sizce...

7. B

Grand Cherokee mi Discovery mi?

selamlar özellikle kışın kullanmak üzere bir 4x4 almayı düşünüyorum asfalttan pek cıkmayacağım; 15000-20000ytl gibi , jeep grand cherokee mi land rover discovery mi önerirsiniz hangisi daha sorunsuz daha az masraflı kaç modellerini önerirsiniz discovery 1 mi 2 mi yardımlarınızı bekliyorum saygılar
  8. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam adım barbaros, ürgüpte yaşıyorum, eğitimciyim,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri