Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Biz de karavanımızı teslim aldık.
Umarsan Karavan Rena 3.60 model karavanımızı tanıtıyoruz...
Video: https://www.youtube.com/watch?v=QGRp4WKC2m4&t=928s
Merhaba, hafta sonu fuara katıldım. Fiyat performans anlamında en mantıklısı Rena 3.60 geldi. Renanın standart donanımı diğerlerinde opsiyonel olarak satılıyor. Firma karavan sektörüne yeni giriyor o yüzden rakiplerine göre daha hesaplı. Firmayı daha önceden de tanıdığım için bana güven...
Plexi yapma bence süper fikir farklı bir hava katacaktır. Standartta kapı camı yok sanırım. Siz orayı kestirip mi yaptıracaksınız?
Ben ısıtıcı için daha karar veremedim, bilgi sahibi olmadığımdan yanlış karar vermemek için araştırıyorum sanırım fuarda karar vereceğim.
Yaşam akülerini araçtan...
Plexi yapma bence süper fikir farklı bir hava katacaktır. Standartta kapı camı yok sanırım. Siz orayı kestirip mi yaptıracaksınız?
Ben ısıtıcı için daha karar veremedim, bilgi sahibi olmadığımdan yanlış karar vermemek için araştırıyorum sanırım fuarda karar vereceğim.
Yaşam akülerini araçtan...
Merhaba,
Hafta sonu firmayı ziyarete gittim. Yaklaşık 3 saat zaman ayırdılar. Benim çok hoşuma gitti, sıcak su ve ısıtma konusunda karar veremedim o yüzden sipariş veremedim :)
Ortiz, caretta ve erba firmalarını ziyaret ettim. Renanın tasarımı ve standart özellikleri diğerlerinin üstünde...