Arama sonuçlarınız

1. A

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

Merhaba, Biz de karavanımızı teslim aldık. Umarsan Karavan Rena 3.60 model karavanımızı tanıtıyoruz... Video: https://www.youtube.com/watch?v=QGRp4WKC2m4&t=928s

2. A

Merhaba, hafta sonu fuara katıldım. Fiyat performans anlamında en mantıklısı Rena 3.60 geldi. Renanın standart donanımı diğerlerinde opsiyonel olarak satılıyor. Firma karavan sektörüne yeni giriyor o yüzden rakiplerine göre daha hesaplı. Firmayı daha önceden de tanıdığım için bana güven...
  3. A

Plexi yapma bence süper fikir farklı bir hava katacaktır. Standartta kapı camı yok sanırım. Siz orayı kestirip mi yaptıracaksınız? Ben ısıtıcı için daha karar veremedim, bilgi sahibi olmadığımdan yanlış karar vermemek için araştırıyorum sanırım fuarda karar vereceğim. Yaşam akülerini araçtan...

4. A

Plexi yapma bence süper fikir farklı bir hava katacaktır. Standartta kapı camı yok sanırım. Siz orayı kestirip mi yaptıracaksınız? Ben ısıtıcı için daha karar veremedim, bilgi sahibi olmadığımdan yanlış karar vermemek için araştırıyorum sanırım fuarda karar vereceğim. Yaşam akülerini araçtan...
  5. A

Merhaba hayırlı olsun, bende sipariş vermek üzereyim :) Isıtıcı, güneş paneli aldınız mı?

6. A

Merhaba, Hafta sonu firmayı ziyarete gittim. Yaklaşık 3 saat zaman ayırdılar. Benim çok hoşuma gitti, sıcak su ve ısıtma konusunda karar veremedim o yüzden sipariş veremedim :) Ortiz, caretta ve erba firmalarını ziyaret ettim. Renanın tasarımı ve standart özellikleri diğerlerinin üstünde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR