Arama sonuçlarınız

1. defakto

Yamaha Virago 250 Bobber Yapımı Yasal Mı?

Merhaba hocam. Renkte, şaside değişiklik olmadığı sürece motosikletinizi bobber yapmanızda herhangi bir sorun yok. hali hazırda bir motosikletin arka selesini çıkartarak da kullanabilirsin. bu da ruhsat tarafından baktığımızda bir sorun teşkil etmez. çamurluğu kesmek, lastikleri/ jantları...

2. defakto

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba, yanıt için çok teşekkürler. Dün forumu gezerken denk geldim gönderdiğiniz konuya. Epey okudum ve açıkçası biraz gözüm korktu. Motosikletten dolayı eli az çok anahtar tutan biriyim ancak bu ebatta bir makineyle başa çıkabilir miyim bilemiyorum. İzmir’de iyi usta önerilerine ihtiyacım...
  3. defakto

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Merhaba, zj almak üzereyim soracaklarım olabilir beni de ekler misiniz? 05552105197 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. defakto

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Herkese merhaba. Köken olarak chopper motosikletçiyim. Eşimle birlikte bir de micramız var. Ancak her ikimizin de çocukluk rüyası (30'lu yaşlardayız) olan Grand Cherokee'ye gönlümüzü kaptırdık. Micra'yı satıp Cherokee almayı düşünüyoruz. Sayfayı neredeyse baştan aşağı okudum. Halen güncel bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri