Arama sonuçlarınız

1. I

Servis Araclarinin Karavana Donusturulmesi

Merhaba karavan düşüncesini ertelemiş bulunuyorum. Konuştuğum firmanın telefonunu kayıt etmedim yine arayıp bulabilirsem paylaşayım, Sitede istanbul da böyle bir firmanın olduğu da söylendi tekrar konuyu araştırıp link bırakayım .

2. I

Karavan Iç Mobilya Yapımında Ağaç Yerine Metal Kullanmak

Tamamen doğru amaç o yönde ancak belirttiğim olay yalıtım sonrası yapılan tavan rafları,mutfak tezgâhı ve altı gibi olası kazalarda vida ile sabitlenmiş bu parçaların dağılımını düşmesini önlemek yönünde, öte yandan düz mantıkla araç dış sacları kaza anında parçalanmaz eğilip bükülür dış...
  3. I

Servis Araclarinin Karavana Donusturulmesi

Arkadaşlar ruhsatta 4+1 geçen bir kaç kişiyle konuştum aynı zamanda karavan dönüşüm işi yapıyorlarmış koltuk tadilat belgesiyle orjinal koltuklara işlem yapmazsanız oluyor Yani arkada bir tane ikili orijinal koltuğu bıraktık 4+1 ruhsat oluyor, çok iddalı bir şekilde dönüşümü bize yatırırsanız...

4. I

Allah kimseye yaşatmasın bazı karavan kaza fotoğraflarına baktım mobilyalar darma dağın olmuş üst çekmeceler yerlerde,bende acaba dedim bu mobilyaları demir bazlı yapsam daha mı güvenli olur
  5. I

Sanırım öyle kafam gibi karışık olmuş

6. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben ibrahim antalya da yaşıyorum yaşın ilerlemesindenmidir bilmem ancak ilk başlarda mitsubishi l200 gibi bir araç bakarken sahil vs rahat gidelim derken kendimi karavan bakarken buldum ve karşıma çıkan en aktif sitede tecrübelerinden yararlanabileceğim bu siteyi buldum

7. I

Öncelikle merhaba kısaca kendimi tanıtayım ismim ibrahim 36 yaşındayım antalya da yaşıyorum ikizlerimle birlikte 4 kişilik bir aileyiz tasarımı buna göre yapmaya çalışıyorum, Bir karavan yapmak için araç bakmaya başladım birçok yeri ve gerekli kanunları araştırdıktan sonra bir kaç şeye malesef...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri