Arama sonuçlarınız

1. muratkrklgl

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Sanırım bu benim karavan, ben fotograf atamamıştım iyi oldu :smiley: Tente için ne fiyat verdiler?

2. muratkrklgl

Teşekkür ederim. 1,85 sanırım. İç genişlik 1.80
  3. muratkrklgl

Atmaya çalışırım. YouTube da bir arkadaşımız inceleme videosu çekmiş oradan daha iyi görme fırsatınız olabilir.

4. muratkrklgl

Geçen hafta karavanımı teslim aldım. İlk tecrübelerimi paylaşayım. Erba 3,75 modeli. Yeni tip cam takılacaktı ama olmadı. Takılmaya başlanınca değiştirecekler. Birkaç şey istemiştik sipariş verirken, wc havalandırma,basamak, sineklik vb. Bunları yaptılar extra ücret almadan. İlandaki...
  5. muratkrklgl

Çok iyi :) ben de yarın erba karavana gideceğim, uğrarım belki poyrazlara. Size iki sorum olacak. 4,10 modeli için 740 kg denildi. Siz tarttırdınız mı kaç kg geliyor. Bir 3,75 de güneş enerjisi var 4,10 da sadece yaşam aküsü. Yaşam aküsü normal kullanımda kaç gün gider sizce?

6. muratkrklgl

Karavanınızı ne zaman teslim alacaksınız?

7. muratkrklgl

Aslında en önemli husus ağırlık, kantar fişi verme konusunda ne dediler size?
  8. muratkrklgl

Teşekkür ederim, haftaya gidip kendim inceleyeyim. Sanırım size henüz dönüş yapılmadı.

9. muratkrklgl

Herkese Merhaba, Ben de Erba 3.75 ile ilgileniyorum. Merak ettiğim konu, yılbaşından sonra fiyatında artış olur mu acaba? Bir de duş kısmında havalandırma yok sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR