Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, öncelikle geç dönüş yaptığım için kusuruma bakmayın yeni gördüm.
1- Yaklaşık 50 bin TL harcadım.İşçiliğin çoğunu kendimiz yaptığımız için işçiliğe para vermedim. Ben ahşap hariç malzemeleri nerdeyse hepsini 2019 aralık ayında aldım o zamanki döviz kuruna göre değerlendirlmelidir).
2-...
Öncelikle güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ruhsatı karavana dönüştürme işlemini yaklaşık 2100 TL ye hallettik. Açıkcası en kolay kısmı o oldu.
Salgın sebebi ile çok fazla gezme şansımız olmadı. İstanbuldan, Sakarya, Yedi Göller, Zonguldak Ereğlisi,Kastamonu sahilinden Sinop İnce...
Kapakların takılmasına başlandı. Kulplar takıldı. İç arkalıklar sonra takılacak çünkü elektrik kabloları dolapların arkasında bir müdahale etmem gerekebilir.
Mobilya ve ahşap işlemlerine devam edildi. Yatak bölümü üst rafları takıldı.
Banyo kapısının çerçevesi ve kapısı yapıldı.
Sürücü bölümü üstünün kapı çerçevesi ve kapısı takıldı.
Köşe çıtaları takıldı.
Merhaba, karavan yapım sürecini video ve fotoğraflarla birlikte instagram sayfamda da paylaşmaya başladım. İlgilenenler için link
https://instagram.com/vanilyakaravan
Vanilya Karavan✴ (@vanilyakaravan) • Instagram photos and videos
Merhaba, güzel temmenileriniz için teşekkürler.
Arka kapaklar seyahat esnasında çok ses yapıyordu. Bunun dışında yatak bölümüne toz gelmemesi ve temiz kalması için kapalı olmasının daha iyi olacağını düşünerek kapak sistemini değiştirdir. Bu kapak sistemini kendi imkanlarımızla yaptık...
Anlatmak istediğinizi çok iyi anladım. İnce ama çok önemli bir detay. İlk fırsatta anlattığınız sisteme dönüşümünü sağlayacağım. İlginize çok teşekkür ederim.
Su depolarının bağlantıları tamamlandı. Su tankları çerçevenin içine sabitlendi ve çerçeveler sökülebilir olabilmesi için vida ile araca bağlandı. Su tesisatı bağlantıları tamamlandıktan sonra, su tanklarının yere sürtme ihtimaline karşı daha dayanakılı olması için, alt kısımlarını saç ile...