Arama sonuçlarınız

1. L

Vodafone Tv

vodafone tv ne yazıkki artık bitti. biz de uzun süre kullandık. çok uygun fiyata 24 saat kesintisiz ve kotadan yemeden internet kullanıyorduk ne güzel. şu an için vodafone tv gibi kotasız bir tv paketi kalmadı gibi görünüyor. turkcell tv hizmeti var ancak 5gb kotası var :) bu 5 gb 1 günü ancak...

2. L

12v Kahve Makinaları Hakkında.

Hocam ben dometic mc052 aldım. Enerji sarfiyatına hiç bakmadım çünkü aküde hiç bir hareketlilik yok, azalmıyor yani panelden gördüğüm kadarıyla. Sabah kalktığımda kahveyi yapıyorum öğlene kadar çalışıyor. Sonra tekrar demliyorum akşama kadar yine çalışıyor. Kaynatma konusuna gelince kaynatmadı...
  3. L

Adam ısrarla boş yapıyor :)) aynen öyle 15 20 dakika beklerse kaynatır bile. Şimdi demledim baktım 3 bardağı 14 dakikada yapıyormuş. 12 volt ısıtmaz, kahve içme çay iç, kahveyi fazla kaçırmışın vb gibi akılsızca yazıp durmayı bırakmanız dileğiyle. Ben cihazı amazondan 880 tl ye aldım. 1 haftada...

4. L

Dizel Isıtıcı Kendi Bidonu Mu? Araç Deposu Mu?

en mantıklısı olmuş, sağlıklı günlerde kullanın.
  5. L

hocam sıcak kahve yapabilir miyim diye bir soru sormadım ben. hızlı kahve yapabilir miyim diye bir soru da sormadım. bu ürünü kullanan varsa bana yorum yapabilir mi diye sordum. okuduğunuzu anlamamakta ısrar edip birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz. ben iki ürünü kullanan varsa diye sordum. konu...

6. L

Dizel Isıtıcıyla Su Isıtma

abi sen dinleme yukardakileri. onlar alışık her yapılan işi eleştirmeye. fikir mükemmel. bir ara benim de aklıma gelmişti. zaten okuyup anladığım kadarıyla suyu ısıtmak için webastoyu çalıştıracağım dememişsiniz, hazır webasto çalışırken su da ısınsın demişsiniz ama bunu anlamamakta ısrarcı...

7. L

Dizel Isıtıcı Kendi Bidonu Mu? Araç Deposu Mu?

hava yapmaz çekvalf takılıyor. ben iki ayrı karavanda denedim. birinde kendi 10lt deposu vardı diğerinde aracın deposundan çekiyordu. kendi deposu olanla yanlış hatırlamıyorsam afyonda donacaktım 3 4 sene önce. mazot bitince alet kapanmış ben de o gün nedense kontrol etmemişim insanlık hali...
  8. L

boş konuşup gereksiz gereksiz yazı yazan arkadaşların bilgisine. ürünü satın aldım, çok sıcak kahve yapıyor. şimdi neden çay içmiyorsun, günlük 1.5 litre kahve fazla gelmiş diye yazadurun. bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmamayı öğrenemediniz hala.
  9. L

Abi neden saygısızsınız?

10. L

Neyse konu silinsin diye rica ettim. Bence bu kadar yeter abiler :)

11. L

40 yaşında yazılım mühendisiyim. İnsanların okuduklarını anlamasıyla alakalı olan sorunun benimle hiç bir alakası yok. Sorun bence tam aksi eğitimle alakalı. Birine konuyu dağıtma dersen dağıtmamalı, dağıtmaya çalışana da bak ben yukarıda lütfen dağıtmayın yazmıştım neden anlamıyorsun deyince bu...
  12. L

Peki. Kahve içtiğim için özür dilerim. Ne kin dolu insanlar var azıcık rahatlayın :)

13. L

Hocam daha konuyu açarken lütfen konuya başka şeyler yazmayın alternatif sunmayın diye rica ettim, bunu anlamak ne kadar zor olabilirdi ki cidden :) buna rağmen konu dağıtılmaya çalışılırken olgunluk yokta ben yazmayın deyince mi olgunluk olması bekleniyor :) yahu kedi okusa anlar bunu “hıı...
  14. L

220 olandan memnunum. Moccamaster select kullanıyorum ancak bunu herhangi bir invertörle araç içinde kullanmak mümkün değil gibi. 1500w istiyor sadece ısıtırken. Demleme esnasında 2kw dan fazla güç ihtiyacı var. Ama 6 dakikada 1.25 lt kahve demlemesi işimi görüyor. Buna muadil arıyorum işte :)...
  15. L

Hocam forumdaki tüm konular böyle amacından sapmış durumda. Ben yukarıda yeşil elma ekşi midir diye sormuşum, biri gelip karpuz ekşi olmaz yazmış, bir diğeri neden yeşil elmayı yiyeceksin, domates ye diyor. Forumun sahibi ben değilim, sorunun sahibi benim. Cevap almak istediğim için yazıyorum...

16. L

Hocam öncelikle beyenmek değil beğenmek. Ve evet alakası yok. Waeco veya dometic kahve makinasıyla alakalı bir cevap yazmamışsınız bunu anlamak zor olmamalı. Verdiğiniz alakasız cevap için teşekkür ederim :) size iyi beyenmeler. Bu arada not; hiç bir kahve makinasının su girişi bölümüne sıcak...
  17. L

Hocam selamlar. Kendi öğüttüğüm kahve çekitdekleriyle syphon, aeropress, bialetti ve klasik kahve makinasıyla kahve demleyebiliyorum teşekkürler uyarınız için. Benim sorduğum soruyla yazdığınız şeyin pek alakası yok ne yazıkki.
  18. L

İnatçı Yağ Lekelerine Çözüm Ne Olabilir?

abi artık o kadar uğraşma asperox var şoklarda falan 12 liraya satılıyor. karavanın her yerinde kullanabilirsin. jantları vb her yeri tertemiz yapıyor.

19. L

yok abi estağfurullah, ben yazılımcıyım gün boyu bilgisayar ekranına bakıyorum buda uyku getiriyor, kahve ayık tutuyor, kimi günler hiç uyumadan çalışıyorum. el alışkanlığı elimin altında hep kahve oluyor içiyorum bunu yazarken bile kahve içiyorum şu an. yoğun çalışırken çay sizi uyutuyor kahve...
  20. L

işte abi orda şundan emin olamıyorum; acaba nereye taktı? ben mesela elimdeki dandik makinayla bile yarım saatte yapabiliyorum 1 litre kahveyi. bu adamlar bu makinalarla daha hızlı yapabilmeliler muhtemelen çok uzak bir çakmak girişinden veya düşük kesitli bir kablodan çekiyorlar elektriği. bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri