Arama sonuçlarınız

1. sühakaya

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak --------------------- Gerçi şu var şimdi konuştukça anlıyorum ki herkesin ihtiyacı farklı. Aslında seçimleri ihtiyaçlar belirliyor. Benim ihtiyacım başkasının ihtiyacı olmayabiliyor. ----------------------- ne kadar güzel bir tespit. kendi ihtiyaç ve seçimlerinize uygun, gönlünüze...

2. sühakaya

@Demirak sizin için hadi hayırlısı bakalım. benim de planım en geç nisan ayına kadar 750kg altı bir karavan almak. en önemli konu evet O1 olması. en çok etkilendiğim model Ortiz. hayırlısı diyelim, bekleyip göreceğiz zamanla ne olacağını.
  3. sühakaya

biz tabi resimlerden gördüğümüz kadarı ile; ilk açıklanan 3.90 - 4 kişilik modelde de ön cam vardı. sanırım fuarı beklemekten başka çare kalmayacak aklında 750 kg altı karavan olan bizler için. ama dediğiniz gibi başlangıç fiyatı bence iyi. ben sanırım karavanın duruşu ve görünüşüne, ve...

4. sühakaya

hocam selamlar, konuyu ilgiyle takip ediyoruz. ORTİZ konusunda birşey sormak istiyorum. 4 kişilik olan modelden sonra 2 kişilik 3.90 çıktı ve 750 üzeri olarak çıktı. muhtemelen eklenen çok fazla dolaptan dolayı sanırım. siz 4 kişilik yerine özellikle 2 kişilik mi istiyorsunuz. ortiz tüm...
  5. sühakaya

tat falan kazanmıyor maalesef. gerildikçe geriliyor. sırf bu okuduklarımdan rahatsız olduğum için ilk defa foruma üye oldum. belki engelleyebilirim diye, iyi niyetle. üstadım zaten en başından okuyoruz. konunun dağılmasından hoşnut olmadığımı belirtik sadece. ama bu şekilde anlaşma yoluna...

6. sühakaya

chevrolet arabanın yakıt dolum kapağının 750kg karavan ile sizce ilgisi varmıdır. biz lütfen konu dağılmasın dedikçe siz uazatıyorsunuz üstadım. lütfen

7. sühakaya

merhabalar konuyu takip ediyorum ve sadece sizlerin 750kg altı karavanlar konusunda çok değerli bilgi paylaşımlarını okumaktan büyük keyif alıyor ve aynı zamanda bir şeyler öğreniyorum. emeğiniz için hepinize teşekkürler. ancak bu gerilim dolu mesajlardan hoşlanmadığımı da bildirmek isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri