Arama sonuçlarınız

1. L

defendar'a Ankara'dan yardım

bie süredir defender'ımı ihmal ettim bi kaç sorun var hepsini bir arada halletmek istiyorum ankara'da. Bahsedeceğim sorunlarla ilgili sanayide gidebileceğim, fiyatları makul, bizim arabaların dilinden anlayan nereler var. bu konuda yardım istiyorum. 87 defender 100'uma geçtiğimiz günlerde bir...

2. L

Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var? Yunus Bey, peki birim hızda H ve L konumlarında yakıt tüketimi nasıl değişiyor? veya değişiyor mu? Bir de aracımı ilk aldığım günlerde beşiktaş civarında ara sokaklarda kaybolduğum bi anda dik bir yokuşu 1. viteste bile...
  3. L

Land Rover Defender İçin Vinç Önerileri

Ynt: Land Rover Defender İçin Vinç Önerileri Bir soru da benden, eskimiş çelik halatı ne tip ve ne uzunluktaki bir halatla değiştirmek yerinde olur?

4. L

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Hakan Bey teşekkür ederim. Saygılar bizden.
  5. L

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN ( Discovery I 1998, 2.4...

6. L

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Nihayet benim de bir Defender'ım oldu, artık listeye kaydolabirim :) Levent Tamay 1987 Land Rover Defender. Herkese selamlar.

7. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba, Ben Levent. Bir kaç aydır siteye üyeyim ve bu tanışma mesajını ihmal ettiğimi yeni farkettim. Gezenbilir'e Land Rover Defender'la ilgili araştırma yaparken rastladım. Yazılanları uzun uzun okudum. Soracağım soruların tamamının cevabını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri