Arama sonuçlarınız

1. caravanlover

Yurt Disindan Cekme Karavan Getirme(kesin Donus Yaparken)

Bartek anladim tesekkurler ,araba konusunda pek bilgim yok oyuzden direksiyon degisimi nasli olur bilemedim.Cekme karavan getirme istegim ise 1.burada cok daha konforlu karavanlar cok daha uzuz fiyatlarda 2.donusumu yaptigimda cogu zamanimi karavanda gecirmek istemem yani bir nevi benim evim...

2. caravanlover

kyenipazar ,samimi ve sicak yorumunuz icin sizede tesekkurler.Evet aynen o umutla yazmistim:).Forumdan sogumak gibi birsey yok zaten.Bu tip cevaplarin bu forumda yuzdesinin cok az olacagi kanaatindeyim:)Okuduklarim kadariyla cok neseli ve yardimsever insalar ve cok guzel bilgiler var.Tekrar...
  3. caravanlover

Bartek oncelikle cevabnin icin tesekkurler.Tabiki kisinin kivraklik seviyesinin be IQ sunun yuksek olmasi guzel birsey ama EI yani emotional intelligence,empati de bir okadar onemli.Bir kisinin bir cevabindan IQ sunu anlamak guctur fakat EI sini anlamak cok kolaydir.Boyle insanlarin guzel...

4. caravanlover

Ayrica yukarida verdiginiz linkte benimle ilgili birsey yok yani benim sorumla ilgili
  5. caravanlover

Sayin evliya celebi cevabinizi cok komik buldum dogrusu.Yetkili yerlerden ogrenmek tabiki daha dogru ama ne yazikki yurt disinda olunca bu her zaman belli olmuyor.Bence sizde enerjinizi ve zamaninizi bos bos ve gereksiz cevaplar yazmak yerine daha pozitif ve yapimci seyler icin...

6. caravanlover

Oncelikle herkese selam.Ben yurt idinda yasiyorum ve onumuzdeki senelerde kesin donus yapma planim var.Gelirken cekme karavan getirmek stiyorum.Araci ilk once gelip Tr den alip ingiltereye gelip karavani burdan alip getirmek amacim.Eger aracim Turk plakali olursa yurt diisndan bu karavani ulkeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,176
Kayıtlı Üye Sayımız
166,870
Kaydolan Son Üyemiz
Drone0121

Çevrimiçi üyeler

Geri