Arama sonuçlarınız

1. rmdn

Mercedes G

Ynt: Mercedes G teşekkür ederim sanırım 86 87 modeline gücüm yeter bu araçta sizin de dediğiniz gibi bu ülkede oldukça pahalı, bu kadar düşük modeli aldığımda parça sıkıntım olurmu bunu bilemiyorum ayrıca parça fiyatları da nedir acaba, sık sık arıza yapmıyacağı kesin bu araçların ama...

2. rmdn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk arkadaşlarrrrr hepinize selamlaaaar kocaman
  3. rmdn

Mercedes G

Ynt: Mercedes G selamlar bu bu araçların kaportası metal mi yoksa aliminyum mu bunu öğrenebilirmiyim birde parça sıkıntısı varmı defender 110 mu yoksa g mi

4. rmdn

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi merhabalar benim merak ettiğim şu yeni nesil araçlarda arazi vitesleri mevcut değil bunu elektronik yapmışlar düğmeye basıyosunuz tırmanıyo, peki ya bunlarda dif loc dediğiniz özellik mevcut mu ve en çok merak ettiğim de manuel bir 4x4 araç mı yoksa yeni nesil...
  5. rmdn

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ramadan ben hepinize selamlar siteyi 2 günöncekeşfettim müthiş olmuş 22 gündür durmadan aralıksız takip ediyor okuyorum işi gcü unuttuk bilgi paylaşımları harika emeklerinize sağlık bana gelince garfikerim 4*4 tutkunuyum ama henüz sahip olamadım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR