Arama sonuçlarınız

1. E

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bu arada sisin aracınız duruyormu sattınız mi acaba? Ben araç üstü çadırla birlikte soft kamp gezileri yapmayı planlıyorum musso ile.sizce orjinal hali ile yeterli gelir mi?ağır araziye çıkmayacak.mutlaka bi a/t lâstik ister tabiki o ayrı...

2. E

2.3 e bakıcam turbo var mi diye.ayrica bugün 3.2 ilana çıktı bitane bütçem sınırları içinde onu da takip e aldım.yanit için teşekkürler...
  3. E

Bu arada yukarıda yazdığım araçlar musso korando değil.musso konuşu eski tarihli olduğu için buradan sormak istedim.fb kullanmıyorum bir süredir bu yüzden oradan da yazamam.

4. E

Herkese selamlar günaydınlar Malûm sitede bir süredir ilanları takip ediyorum bütçeme uygun 2 araç var fikrinizi almak isterim Biri 2.3 dizel otm ki bu motor hakkında bilgisi olan daha önce kullanan var mı bilemiyorum. Bu araç masrafsız ve fiyatı 25 bin.arac ankara da .almak istersem ankara da...
  5. E

1996 ile 1999 arası Rav4 satın almak istiyorum

Selamlar sevgiler Il olarak bursa da mi yaşıyorsunuz 2016 yılında bursadan bi rav4 satın aldım ve aynı sorunlar vardı.geri vites vuruntusu ve on dif sesi.siyah renk 300 bin civarındaydı km.su an hala kullanmaktayım merakımdan soruyorum. Belki de sizin aracınız olabilir bendeki.

6. E

Bu arada geçmiş olsun.

7. E

625502144 Ilan no şudur.yorumunuz için şimdiden tşk ler
  8. E

Musso ve korandocular herkese selamlar.forumu en başından son satırına kadar soluksuz okudum 3 gün içinde. Gerçekten büyük emek verenler var onlar kendilerini biliyorlar.orgasmatron highoutput erek.65 hobilix ceng67 aklıma gelenler.tabi öncelik orgasmatron ve highoutput emeklerinize sağlık...
  9. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Zamanla ve umarım bende tüm mevsimlere yaymayı planlıyorum doğrusu.ve tebrik ederim bu soğuklarda biz tembellik yapanlara örnek olduğu nuz icin

10. E

İstanbul’da Kürek Eğitimi

Selamlar.bende eski bir kürek sporcusu olarak istanbul da tekrar suya çıkıp antrenman yapabilecegim bir kulüp arıyorum. Siz de durum nedir şu an için? Uygun bir yer bulabildiniz mi eğitim için. Bende 38 yaşındayım şu an.yarismak gibi bir niyetim yok.bjk de kürek cekmistim ve çok sevdiğim bir...

11. E

Tekrardan selamlar.tanisma mesajımda bahsetmeyi atlamışım. Sadece offroad araçları için burada değilim. Aynı zamanda kamp yapmayı seviyorum. Çok tecrübeli olmamakla birlikte son olarak düzce pürenli yaylasında kamp yapmıştım. Bu konudada siteden oldukça faydalı bilgiler edinecegime eminim. Kamp...
  12. E

Herkese selamlar.siteyi arazi araçlarını araştırırken keşfettim ve artık düzenli bir okuyucunuz olarak çok faydalı bilgiler öğreniyorum. 1998 model otm bir rav4 um var 4 kapılı.ozel bir şirkette 2.el oto eksperi olarak çalışıyorum 8 yıldır.su ara gc wj kasalara sarmış durumdayım.bu konuda çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri