Arama sonuçlarınız

1. Serkan110

Birtane Defender Alıp Yapıp Satmak

Teşekkürler bilgilendirme için :)

2. Serkan110

Yapmadan iki defender alsam 93 97 arası kaça satılır satılır ?
  3. Serkan110

Arkadaşlar defender alıp komple herşeyini baştan aşagı bugün fabrikadan çıkmış gibi yapsam motor ve şanzımanıda dahil degiştirsem 70 80 bin tl civarı para harcasam belki biraz daha fazla olabilir tahminen kaça satabilirim ? Araç resimdeki gibi olacak yapabilecegime inanıyorum böyle bir araç...

4. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Tabiki sizde haklısınız onun için buraya yazdım zaten bilgi almak için ben bu işe gricem ama kesin bilgi almak istedim olumlu da var olumsuzda herkesi anlıyorum ona göre dikkatli hareket etmem lazım onun fsrkına varıyorum yanlışları dogruları ögreniyorum satmak gibi bir niyetim yok ama satmıcam...
  5. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Tabiki herkesin fikirlerini dinliyorum ve ders olarak alıyorum kendime ama bir yola çıkmak istiyorum amacım ve hedefim var ne kadar aklımdaki tutarında üstüne çıksam sonunda elime geçecek olan şey benim aklımda olan şeylerin bir araca yansıması olacak ve benim eserim olacak eminim iyide...

6. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

teşekkürler görüşleriniz için ben yinede bu maceraya atılmak istiyorum başıma neler gelecek bakalım ya da neler yapabilicem bu bende bir hevesti onuda gerçekleştirmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun :)

7. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Teşekkür ediyorum herşey için araştırıyorum sizin arabanızada babaktım çok güzel inşllh istediginiz hale getirirsiniz getirirsiniz ozaman çok daha güzel bir araba olur :)
  8. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Anladım tabiki teşekkür ederim :) siz inşallah arabanızı bitirirsiniz bende inşallah kazasız belasız bitiririm :) can sıkan bir durum olmadan halledebilirim
  9. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Şimdilik 35 40 var olmazsa arabamıda satabilirim yarım kalırsa :) inşallah olur

10. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Estagfurullah yanlış neden anlayım yardım etmem istiyorsunuz herkesin bir bildigi bildigi görüşü ve tavsiyeleri vardır inşallah olur alırım bu sayfadanda bana yardım edecek arkadaşlar olur detayları aldıgım zaman sizlerle paylaşıcam teşekkürler

11. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Teşekkür ederim aracı yarlamaya çaçalışıyoruz temiz çok parça degişimi ve sökümü olmamış bir araç bulmaya çalışıyoruz şuanda tanıdıklar var alıcam inşallah çok yakında bu 2 tanede olabilir biri yapılacak digerinide satmayı düşüne bilirim direk yürü hale getirip inşallah alıcısı olur onun :)
  12. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Sakarya sanayisinde olmayacak bir iş yok boyasına ⁴ bin tl istedi arkadaşım ben herşeyini hallederim sorun degil yardımcı olurum dedi. Sizinde dediginiz dogru pek anlamam offroad araçtan nedir ne değildir bilmem arazi gördüyse bile benden sonra yani ben herşeyini yaptırdıktan sonra görmeyecek...

13. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Tabi arıza durumları var ama ben herşeyini baştan yapmayı düşünüyorum motoru bile sıfır alabilirim defransiyel falanda dahil herşeyi baştan sona yapılacak süspansiyon fren sistemi şase kaporta elden geçirilecek iç döşemeleri torpido da dahil 25 bin tl gibi tutarları konuştuk ama 40000 bine kadar...
  14. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Teşekkürler inşallah istediginiz gibi olur :)
  15. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Benim tanıdıklarım var aradım konuştum iyisinden ayarlarız sana merak etme parça sökülmemiş güzel sağlam bitane veririz dediler çok tanıdıgım var tsk da. Şuanda arabamda var kullandıgım 30 bin rahat eder paramda var kenarda azda olsa. Ben çok meraklıyımdır arabalara tamirat tadilat overhaulin...

16. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Yani 25 bin tl olur ortalama bana uyar inşallah sıkıntısız alabilirsem arabayı öncesini sonrasını paylaşırım teşekkürler
  17. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

20 sorun degil 25 te olur aklımda bu aralarda rakamlar vardı zaten. Tek istediğim orta büyüklükte lastikler ön arka tampon sisler güzel bir boya ve güncel görünmesi için aksesuarlar. Teşekkürler:)
  18. Serkan110

Offroad Araç Yapımı

Merhaba arkadaşlar Tsk mensubuyum kendime temiz defender 110 araç alıcam tsk dan çıkma bunu offroad a çevirmeyi düşünüyorum arabayı bedava denilecek bir rakama alıcam. Araç offroad olacak ama sadece görüntü olarak ağır arazi falan görmeyecek süsü olacak arabanın bir nevi offroad parçaları. Şehir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri