Arama sonuçlarınız

1. T

Karavan'a Ilk Adım

teşekkür ederim. Camlar kapalıyken dış hava 40-42 derece olduğunda karavanın işi 51-52 derecedeydi. Camları açınca havalandırma yada serinletme için cihaz kullanmadığımda 34-35 derece ye kadar düştü. Genelde perde kapalı kullanıyorum. Bu şekilde bir film daha da işimizi görecekse güzel bir...

2. T

Karavan'a Ilk Adım

teşekkürler üstad
  3. T

Karavan'a Ilk Adım

4. T

Karavan'a Ilk Adım

uzun zamandır aktif değildim. Aracın gelinen son hali budur. daha yapılması gerekenler için Önerilerinize beklerim.
  5. T

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

youtube aklıma gelmedi. oraya da bakayım. Teşekürler

6. T

üstad okuyorum da not alıyorum da, ufacık bir bilgim vardı o da gitti. Her şey karıştı. Elektrik işi hiç anlamadığım bir iş olduğu için bu şekilde yardımla çözebilirim anca.

7. T

Elektrik işinden hiç anlamayan biri olarak bir sorum olacak. Vakti olan detaylı açıklarsa çok sevinirim. Aracım güneş paneli, invertör vs elektrik ile ilgili hiç bir sistem yok. Aracın kendi aküsü 105A Ben bu aküden bağlantı yapıp 200A yaşam aküsü kullanabilir miyim. Nasıl yapabilirim. bu...
  8. T

Karavan'a Ilk Adım

İzolasyon işini ekteki gibi halletmeye çalıştım ve bir miktarda olsa başarılı oldum. Maliyet konusunda detaylı bir listem yok proje yaklaşık 1500 vize tse yaklaşık 400 araç 5000 lira Total maliyet 23 binlere geldi Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Karavan'a Ilk Adım

Sonradan elektrik eklemeyi düşünmüyorum fakat araç karavan olduktan sonra araç içindeki değişiklikler için tekrar projeye girmemesi lazım gibi

10. T

Karavan'a Ilk Adım

Aracı dolmuş görünümünden az da olsa kurtardık. Camlar için bir şey yapmak gerekiyor.

11. T

Karavan'a Ilk Adım

Teşekkür ederim. araç toplam 21 bine yakın rakama mal oldu. 2500TL sigorta, 1500 TL vize vb. 2002 model araç aracın tek artısı hidrolik direksiyonlu olması
  12. T

Karavan'a Ilk Adım

Ruhsat işlemleri de bitti. Yardımcı olan fikir verenlere teşekkür ederim. Saygılar Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. T

Karavan'a Ilk Adım

foto şuan mevcut değil çekip size atarım. maliyet olarak proje, ruhsat, vize vs derken yaklaşık 1700-2000 TL civarında çıkıyor. size de bol şans.
  14. T

Karavan'a Ilk Adım

teşekkürler. Masa tabana 8'er vida ile sabit ayrıca bağlantı yerine de güçlü bir yapıştırıcı kullandık, dik rampalarda sert frenlerde şu ana kadar bir oynama belirtisi göstermedi umarım hep yerinde durur.
  15. T

Karavan'a Ilk Adım

çok teşekkür ederim.

16. T

Karavan'a Ilk Adım

Karavanin işi bitti. Geçmiş olsun bu hafta içi ruhsat ve tse işini halledip bitireceğim. Yardımcı olan takip edenlere teşekkür ederim. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. T

Karavan'a Ilk Adım

Marangoz isimiz bitti. Sırada perde ve aracın mekanik bir iki sorunu var onların çözülmesi kaldı Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. T

Karavan'a Ilk Adım

İzmir de gıda çarşısında su deposu satan bir yerden aldim. Temiz su deposu ikiside 55 litre adet fiyatı 100 lira Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. T

Karavan'a Ilk Adım

Son durum. Marangoz ile az işimiz kaldı Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. T

Karavan'a Ilk Adım

Merhabalar, Evyeyi cama bilerek denk getirdik, musluk kuaför tipi olacak çok acil durumlarda aracın dışında duş olarak kullanabilmek için. Şoför koltuğu arkasina dolap yapacağız bu şekilde değerlendirelim dedik. Ocak yatak grubuna yakın olacak dediğiniz gibi koku ve yag durumu var onu da çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri