Arama sonuçlarınız

1. O

Çiftlikte Defender

Teşekkürler İç trim işine daha dikkatli yaklaşıyorum başlamadım henüz. Araçın muayeneden çıkmasını bekliyorum. Aslında araç hala muayeneye giremedi tse proje işleri çok uzadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. O

Çiftlikte Defender

Merhaba, Öncelikle önerileriniz çok değerli teşekkürler. Evet tahmininiz doğru, kaya kaydırıcı da işin başında bulunamadım. Evet işin başında bulunulması önemli. Ama deneyim ve dürüstlük benim için daha ön planda. Eğer deneyim yoksa iş yanlış çıkabiliyor, dürüst olmazlarsa sen arkanı dönsen...
  3. O

Çiftlikte Defender

Tekrar Merhaba, Hidrolik direksiyon fiyatı eksik kalmıştı, ustamla konuştum size iletiyorum. Fiyat 5.000 TL den aşağı olmaz dedi. Yer : Maslak Oto Sanayi Auto Mekanik Hüseyin Usta Aracı çok farklılaştırdığına şüpheniz olmasın. Tşk.

4. O

Çiftlikte Defender

Merhaba, Maliyetlerim ilk etapta trafik muamele, demirci ve hidrolik direksiyon için oldu. Araç trafikten çekilmeli ayrıca seyyar tente zorunluluğu var, o yüzden trafik işlemleri beklediğimden pahalıya çıktı. Proje yapılması TSE onayı gerektiriyor. Yılbaşını bekledik bu hafta içinde...
  5. O

Çiftlikte Defender

Merhaba, Maliyetlerim ilk etapta trafik muamele, demirci ve hidrolik direksiyon için oldu. Araç trafikten çekilmeli ayrıca seyyar tente zorunluluğu var, o yüzden trafik işlemleri beklediğimden pahalıya çıktı. Proje yapılması TSE onayı gerektiriyor. Yılbaşını bekledik bu hafta içinde...

6. O

Çiftlikte Defender

7. O

Çiftlikte Defender

8. O

Çiftlikte Defender

Merhaba, Istanbulda oturuyorum, Ayvalık da organik zeytin yetiştirmeye çalışıyorum. 2 Ayda 1 istanbul ayvalık yaparım. Bir kaç ay öncesine kadar çiftliğe traktör almayı düşünürken, nasıl olduysa defender ile tanıştım. Bende çoğunuz gibi defenderı çok sevdim. 55 yaşındayım traktörün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR