Arama sonuçlarınız

1. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Teşekkür ederim ilginize. Arkadaşlar benden daha tecrübeli. Her birinin yorumu önemli. Olumsuz yorumları hor görmeyin o büyük araçtan vazgeçmeme sebep oldular ve şimdi pişman değilim. Önemli olan vakit ayırıp yardımcı olmaları. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Alında resim atacağım ama...

2. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

3. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Çok değerli gezenbilir arkadaşlarım. En sonunda aracı alabildim. 2003 model mercedes sprinter 313 CDI. Araç 400 binde ve 390 binde motor yapılmış. Öğrenci yurdunun servis aracı. Dolmuş çıkması değil ve km orjinal. Bu aşamada koltuk sökme işlemlerine başlayacağım. Her aşamada bilgi ve...

4. Sinan Şah

İveco 17m3 - 4 Kişilik Karavan Yapımı

Çok konuştum :) Ama sizi çok iyi anlıyorum ben de çok fazla düşünmüştüm. Bir fikir daha var. Eğer aracınız 2,15 ise, yatak kalınlığını 20 cm seçerseniz, 5'er cm de 5x5 kalasların ölçüsü toplamda 50 cm'lik yatak ve döşeme giderini düşünürseniz, hadi 10 cm de öyle bırakalım. Toplamda 60 cm'lik bir...
  5. Sinan Şah

Evet resimleri çekmeye çalıştım, biraz bulanık ama fikir verebilir. Ben bu sistemi kurmayı düşünüyorum. Belki sizin de fikir edinmenize ve proje üretmenize yardımcı olabilir.

6. Sinan Şah

Aslında bunların hepsinden ziyade benim kafamdaki sistemde yatak üstten inecek şekilde olacak. Yani iveco yüksek bir araç, doğal olarak yatağı tavana sağ ve soldan dikey çıkacağınız bir sistemle tavandan inmeli yapabilirsiniz. bununla ilgili de bir video izlemiştim. bulabilirsem resim alıp...

7. Sinan Şah

Mahremiyet hususunda haklısınız. En azından gece uykunun bölünmemesi için ayrı olmalı. Ancak ben çocuk kabinlerini aynı yerde bırakarak ebeveyn yatağını eklediğim resimlerdeki gibi de yapabilirim. Bu resimlerden de faydalanılabilir. Videodan yakaladığım için çok net değil ama mobilyacıma...
  8. Sinan Şah

böyle bir şey olabilir. benim de iki çocuğum var. bu şekilde kurmak istiyorum. çünkü aracınız baya yüksek.

9. Sinan Şah

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Tşk. ederim ilginize Selamlar.
  10. Sinan Şah

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Selamlar. Henüz ilk sayfadayken kullandığınız izolasyon için yazdığınız marka, gri olan malzeme için mi yoksa siyah olan malzeme için miydi? Selamlar. izolasyon için yazdığınız marka, gri olan malzeme için mi yoksa siyah olan malzeme için miydi? Eğer farklılık varsa her ikisinin de adını...

11. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Ben de Volkswagen Lt 35 aldım. 2005 model. yağ su vb. işlemlerini halletireceğim ve bir kaç gün sonra yapmaya başlayacağım. Her adımı paylaşacağım. Arkadaşların görüşünü aldıktan sonra sonraki adıma geçeceğim. İlgilenen arkadaşların yorumlarını esirgememesini saygılarımla dilerim.
  12. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Ford çok güzel ama önden çekişli sanırım. Arkayı komple lambiri yapmayı planlıyorum. Bir de 200'er litrelik su depoları konulduğunda öndeki yük haifleyecek. Bir de önden çekişli arabalarda fren yaptığımda araba öne doğru yumuluyor. bu da araçtaki kişilerin veya eşyaların sabit durmasını...
  13. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Videoyu açamadım. sanırım bilgisayarımda sorun var. İlginize teşekkür ederim. Zaten olmadı. Gelen iveco çok sağlam temiz diye geldi ama şasi çatlak çıktı 2 yerden ve motor jontası değişmiş. Ben de soğudum. Kronik arızasıymış iveconun. şasi çok uzun olduğu için yük bindirildiğinde şasi...

14. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Bu gün çizim yapan ve karavan projesi ile ilgilinen bir mühendisle görüştüm. N2 sınıf araçlar karavan oluyormuş ve çok defa yapmış. Daha önce de karavan şirketini aradım onlarda en çok bu araçtan karavan yaptıklarını söylediler. Belki de başka yorumlarda bahsettiğim gibi öncelikle karavanın...
  15. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Aslında mercedeslere çok baktım. Sahibinden.com adresinde 200 binde motor yapmamış hiç bir araç yok. Hepsi dolmuş çıkması 600 binde-700 binde araçlar. Mercedesin motoru 25-30 bin arası çıkıyor. İveco ise 15 bini geçmeyeceğine eminim. İkincisi 17 m3 araca atılacak bir yatak ile yarıya iniyor...
  16. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Bilgiler için teşekkür ederim. Öncelikle araç N2 vasfında, ancak proje çizildikten sonra araç M vasfına yani karavan vasfına geçmeyecek mi? Bu durumda ehliyet değişmesine veya şehir içi ulaşımda (fiziki yapı dışında) bir engele maruz kalacak mıyım?

17. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Şöyle düşündüm. Benim aracım Mercedes s 320 idi ve satılması çok zor bir araç. Şimdi bulmuşken alıcısını iveco daily ile takas yapmaya karar verdim ve risk aldım. Öncelikle bir kaç ay kamyonun arka tarafıyla yani 6 m uzunluğundaki polyester kasa ile uğraşacağım. Onu karavana çevireceğim. En kötü...
  18. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

En sonunda kısmetse 06/12/2018 tarihinde İveco Daily 70 c Kamyon aracım gelecek. İÇTEN İÇE Boy: 5,90 m Genişlik 2,00 m ve yükseklik 2,20 M Karavanı 3 bölüme ayırmayı düşünüyorum. 1-En arkası yatak odası ve çocuk odası, 2-orta bölüm mutfak, kiler dolabı (akü, sistem devreleri vb.) karşısında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri