Arama sonuçlarınız

1. DrTinyHouse

Kia Besta 4x4'e Nissan Bd 30 Motor

harika paylaşım olmuş tüm satırları zevkle okudum. bir kia besta 4x4 bulursam ikinci işim bd 30 motoru almak olacak ve sonrasında size tekrar yazıcam:) elinize sağlık

2. DrTinyHouse

Mazda E2200 4x4 Modİfİkasyonu

heyecanla sonuçları bekliyoruz
  3. DrTinyHouse

merhabala l300 ü minicamper a dönüştürme hayalim var. 6 yıl önceki l300 başlığında son girdi...

merhabala l300 ü minicamper a dönüştürme hayalim var. 6 yıl önceki l300 başlığında son girdi olarak sizi gördüm. araçla alakalı tecrübelerinizi öğrenmek ve sizi hayaliniz için tebrik etmek isterim. 4x4 bir kia besta, mitsbhi l300 ya da benzeri bir araç arıyorum. aracın durumunu yol...

4. DrTinyHouse

Çekme Karavan Şasesİne Ev Yapma

teşekkür ederim öncelikle, peki şöyle bir yaklaşım konusunda fikirlerinizi alayım; 750 kg üzerine çıkmadan ana iskeleti vs inşa ettim diyelim tabi burada yükseklikle alakalı bir düzenleme var mı bilmiyorum. getirdim yerine park ettim. bu süre zarfında herhangi bir yasal düzenlemeye takılmıyorum...
  5. DrTinyHouse

Çekme Karavan Şasesİne Ev Yapma

çekme karavan şaşesi üstüne evimi inşa edeceğim. teknik olarak alıp bir yeren bir başka yere seyahat etmeyeceğim fakat zemine de tamamen bağlı kalmasını da istemiyorum. hayat neler getirir bilinmez. zaten atölyede iskeleti oluştuktan sonra evin kurulacağı bölgeye kadar çekilmek zorunda kalacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri