Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2+1 çıkarttım 15 yada 17 m3 olsaydı 3+1 çıkartacaktım ama sıkıntı yok en genelde haftasonu kullanımı için yaptım arka koltukta 1 yada 2 kişi seyahat edebilir olmadı 100 lira ödeyeceğiz devletimize [emoji6] çok takarsa memur arkadaş
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hrkese merhaba,
Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem.
Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun.
TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...
Hrkese merhaba,
Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem.
Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun.
TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...
Selamlar ilk aile gezimizi kılık en soğuk gününde Urla Alaçatı ya yaptın efendim [emoji12] eksiklerimizi not aldık ses çıkaran yerler açılankapaklar düşen raflar not alındı makyaj ve eksik tamamlamaya devam edeceğiz Nisan başı inşallah ruhsatımızı da almış olacağız sevgiyle kalın [emoji113]...
Çok teşekkürler hayallerinizden vazgeçmeyin işin yarısı hayal etmek bu yolculukta selamlar [emoji113]
Mırıba Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz[emoji12] gerçi kendi kendime takılıyorum pek yorum yapan beğenen de yok ya neyse [emoji2]
Evet rütuşlara devam ediyorum, kapak kompresörleri anamı ağlattı ellerim delik deşik bu hafta resmen perişan oldum. Bir yandan elektrik bağlantılarının birkaç...
Aynı durum bende de var birde resim paylaşmak için Tapatalk ücretli üyeliği almak zorunda kaldım. Sitemizin bence mobil olan daha pratik bir çalışma yapılması iyi olur.
Merhaba seramik montajını yaptım ama anam ağladı zor işmiş kesmesi yapıştırması birazcıkta kırdım ama fazla belli olmuyor tek başına çalışmak zor arkadaşlar valla [emoji16][emoji869]