Arama sonuçlarınız

1. N

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Yorumunuz için çok teşekkürler. Evet dediğiniz gibi güvenlik konusunda sıkıntı olmayacak bir yer. Ayrıyetten içerisinde en fazla alacakları laptop ve buzdolabı olur bir öğrenciysen daha ne bulabilirler ki. Tuvaleti boşaltma ve su doldurmak için hareket ettirmem gerek park ettiğim yere tuvalet...

2. N

Türkiyenin her bölgesinde belirli alanlar böyle. Keşfedilmemiş güzel yerler var yani türkiyenin her tarafında :smiley: Ve evet @drades'in de dediği gibi burası İzmir :)
  3. N

Bulunduğum bölgeyi şöyle anlatayım araba anahtarınızı kaybettiniz diyelim öğrenci itiraf sayfasına bakarsanız şuraya bıraktım kaybeden gidip alsın yazarlar güvenlik konusunda korkum olmaz. Bir çok telefon vs elektronik cihaz bu şekilde bırakıldı güvenliklere

4. N

Düşüncem buydu zaten ama herkes ısrarla karşı çıkınca vazgeçtim.
  5. N

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. 18 yaşında üniversiteye gelmiş bir öğrenci değilim bu işin zorluklarını tam olarak biliyorum demem de yanlış ama sosyallik bakımından herkes yurt demiş yurttada odana kimseyi getiremiyorsun. Ayrıyetten zaten ben her gün gece 12 ye kadar kütüphanedeyim...

6. N

Öncelikle herkesin güzel cevapları için teşekkürler. Ne yazıkki dediğiniz gibi tüm siteyi araştıramadım nedeni bulunduğum bölgede bu yorumu göndermek için bile 10-15 kere denememdir. İnternet bağlantısı yok denecek kadar kötü sürekli kopuyor bir siteye girmek 2-3 dk sürebiliyor. Ama yinede...

7. N

Jel aküyü çalıştığım yerde şarj edebilir miyim en büyük sorularımdan biri bu.
  8. N

Merhaba. Okul şehir dışında yer problemim yok yani. Okul yönetimi ile konuşacağım olmadı etrafımda kamp alanları var. Tuvaleti boşaltabileceğim kamp alanları var olmadı etraf dağlık bir çukur kazıp dökebilirim. İçerisine sadece yatmaya gideceğim için çok fazla tuvalet birikeceğini düşünmüyorum...
  9. N

Merhaba sayın gezenbilir ailesi. Sitenizi yeni gördüm ve karavan hakkında bir kaç sorum vardı ve sormak istedim. Bulunduğum okulda kiralar ve yurt ücretleri çok yüksek olduğu için karavan almaya karar verdim. Öncelikle kullanım şekline geleyim; Günün 2-4 saat arası uyanık bir şekilde karavanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri