Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon nasıl oluyor. burdan yurtdışı için vodafonu aradım yaklaşık günlüğü 25 TL gibi birşey dedi. 7 gün için mantıksız geldi... bu sizin belirttiğiniz sırf internet için mi geçerli
bir de sagrada familia nın içini gezmeye değer mi? bir tur operatörüne sordum, zaten inşaat halinde gerek yok dedi. aklım karıştı. kuleye çıkıp çıkmamakta kararsız iken, o içine bile girmeyin dedi.
bilgilendirme için çok teşekkür ederim. araç kirası biraz ucuz ama otopark sorunu ve ücreti çok fazla. bazı yerlere taksi bazı yerelere de metro otobüs kullanabiliriz. sırf otelin otoparkı 24 euro imiş... 24 euro ile taksi epey yere götürür sanırım...
tekrar teşekkürler...
peki sagra da familia da towera çıkıcaz da hangisine çıkmak daha iyi? bir de saat dilimi olarak hangisini seçelim sizce? ayrıca barcelonaya yakın başka gezilesi şehir önerir misiniz?
bir de gezi planı olarak şöyle bir rota çizeyim dedim.
1.gün park güell ve tibidabo
2.gün poble espanyol, font...
teşekkürler bilgilendirme için.
ilk gidişimiz olacak, 2 çocuk 2 yetişkin olarak. uçak bileti ve otelin parasını maalesef ödedik 7 günlük. belki barcelonaya yakın şehirlere gidilebilir. sanırım madrid çok yorucu olur günü birlik... yaz mevsimi olduğu için plaj ile de değerlendirebiliriz diye...
merhabalar,
barcelona da 7 günlük bir tatil planı yaptık.
sormak istediğim bazı konular var.
araç kiralamak mantıklı mı?
aracı kiralar isek internetten mi yoksa orda havaalanından mı kiralamak daha makul olur?
kiralarken nelere dikkat etmek gerekir.
barcelonada park sorunu var mı? istediğin...