Arama sonuçlarınız

1. C

Selamlar

Cok tesekkur ederim sagolun, artik arac gayet guzel durumda cok sukur. Dediginiz gibi masrafi oldu, emek harcandi ama bence degdi, ve su anda maalesef aracimi satmak durumundayim. Bedelli askerlik icin ihtiyacim olucak. Kis aylarina dogru maddi gucum el verirse tekrar bir 5.2 alacagim...

2. C

Selamlar

Tekrar selamlar herkese, Gecen hafta sonu arac Dayi Jeep Garaj'dan cikti, birkac gun deneme maksatli surup hafta basinda tekrar goturucektik, arazi 4 ceker sanzimanina bakilmasi icin. Arac eklemeler sokulunce nerdeyse 10cm alcaldi, ama yol tutusu ciddi oranda artti. Yukarida belirttigim liste...
  3. C

Selamlar

Merhaba, Kit ve malzemelerin fiyatlarına ben de Iron Rock web sitesinden baktım, kit'i dayıya soylediğimde ise dedigim gibi gerek olmadıgını söyledi, fiyat olarak da daha yüksek kalıyor. Yaylar için ise Iron Rock kullandıklarını söylediler, hatta eskiden yay üreten bir firma vardı, istedigimiz...

4. C

Selamlar

Merhaba, Günlük kullanmayacagım, genelde haftasonu gezi maksatlı olucak, fakat ben de size katılıyorum, aracın kimyası değişiyor, buna uygun parçaların da değişmesi gerek. Bu yüzden ek yerlerini kaldırıyoruz, amortisörler ve yaylar değişecek, araç 5cm gibi alçalıcak fakat daha sağlıklı olucak
  5. C

Selamlar

Merhabalar, Aracı Samsun'da Auto08'in topladıgını ogrendim, arayıp konustugumda amortisörlere ek yaparak kit cubuklarıyla yükseltme yapıldıgını söyledi usta, bu şekilde çok araç yapıp sattıgını, hepsinin de arazide gayet randımanlı oldugunu soyledi. Amortisör konusunda ise Transit amortisörüyle...

6. C

Selamlar

Merhaba, Size katılıyorum, o yüzden ölçü alındıktan sonra marka ve fiyatlarla birlikte yay+amortisör bilgilerini istedim, komple kitlerle karşılaştırma yapabilmek için. Ön şaft için bişey demedi, ama soracağım ben. Teşekkürler,

7. C

Selamlar

Tekrardan merhabalar, Bu sabah aracı Beylikdüzünden Maslak Oto Sanayiye götürdüm, Garaj Off-Road'a göstermek istedim önce, telefonla aradığımda bu ara çok doluyuz, aracı perşembe getirebilirsin dediler, başka bir ustayı aradım o da bugun Halkalı tarafındayım, yarın bakalım dedi, ben de Dayı...
  8. C

Selamlar

Merhabalar, Kit ile değil amortisörlerden ekleme yapılarak yükseltilmiş, Dayı iyi bir usta tarafından düzgünce yapıldığını söyledi, ekleri, destekleri güzel demişti. Önceden belirttiğim listedeki iyileştirmeler ile arka tarafın düzeleceğini söylediler, yayları da dahil edip anlaşmaya...
  9. C

Selamlar

Merhabalar, Aracı dün ve bugün düzgünce kullanma şansım oldu. Sarıyer-Göktürk-Beylikdüzü ve Beylikdüzü-Şile git gel yaptım. Uzun yolda ve düzgün kullanımda(ortalama 60km , max 80km) 80krş'un altında yakarak beni şaşırttı. Bostancı'ya uğrayamadım maalesef, ama sanki DAyı Jeep ile pazarlık yapıp...

10. C

Selamlar

Merhabalar, Bilgiler için tekrar teşekkür ederim mauvais ve V8. Bu haftasonu maalesef zamanım yok, ama hafta içi aracı Bostancı'ya Aygün Jeep'e göstermeye çalışacağım.

11. C

Selamlar

Merhabalar, Bütün işlemleri dahil edersek yüksek ihtimalle fiyatı artıracaklardır, açıkcası klimaya şu an önem vermiyorum, ama amortisörler için fiyat aldığımda tekrar düşüneceğim, şu anda haber bekliyorum. Kit ile yükseltilmemiş, Dayı Jeep'teki usta ''bu aracı cok iyi bir usta bu şekilde...
  12. C

Selamlar

Merhaba, hızlıca internette üstünkörü parçaların fiyatlarına baktım büyük farklar var mı diye, 3 aşağı 5 yukarı aynı civar diye gördüm, fakat bana da işçilik biraz yüksek geldi, belki ekspertiz ücreti istemedikleri için onun birazını dahil mi ettiler acaba diye düşündüm. Motor kulakları kesin...

13. C

Selamlar

Merhabalar, İncelemenin sonunda aşağıdaki liste çıkartıldı, ek olarak direksiyon pompası, klima kompresorü ve amortisörler de bakım/değişim istiyor ama onları 2. sıraya koyduk şimdilik. Kardeşim şu an Dayı Jeep'te benden onay bekliyor, fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim, ön şaft...
  14. C

Selamlar

Merhabalar, İşim dolayısıyla ben gidemedim fakat kardeşim aracı bu sabah götürdü dayı jeep'e, az önce telefonda konuştum, usta olumlu konuşmuş, ''daha önceden zaten aracı görmüştüm, özellikle motoru gayet iyi durumda, endişelenmeyin bu araç sizi üzmez'' demiş, daha detaylı inceleyip fiyatla...
  15. C

Selamlar

Dayı Jeep'e göstericem aracı, teşekkürler. Lastik için de sanayi'de bir sordurtucam. Bugün kapılardaki hoparlorleri değiştirttim, orjinaller kötü durumdaydı ve fren hidrolik yağı değişti. Orjinal amfiyi değiştirmeyi düşünmüyorum, fakat teyp konusunda kararsızım. Kaset çalar ve radyo tek...

16. C

Selamlar

Teşekkür ederim tekrar. Maslaktaki yerin ismini verebilir misiniz? Onlara da bir göstereyim, içim rahat etsin. İnanın doğru düzgün zamanım olmadı, dediğim gibi aldığım arkadaşın da bilgisi yoktu, yapılan işlemleri güzelce inceleyip/inceletmem gerek. En kısa sürede buluşmalara da katılmak...
  17. C

Selamlar

Merhaba, Evet katılıyorum size, normalde Jeep servisine bırakmak vardı içimde, bahsettiğim tanıdık zaten önce oraya yönlendirmişti ''abi orası baksın, onlar iyi anlar'' diye, yapılması gereken işlemleri duyunca ''abi bunları biz de halledebiliriz daha uyguna'' dedi, ben de çocuğa güveniyorum...
  18. C

Selamlar

Hepinize çok teşekkür ederim, araç şu an Maslak Oto Sanayi'de Automekacar'da, burada tanıdık sayesinde daha uyguna yaptırabileceğim için Jeep servisi yerine burayı tercih ettim.

19. C

Selamlar

Herkese selamlar. Adım Tugay, 27 yaşındayım ve İstanbul'da oturuyorum. Bugün itibariyle 1996 GC ZJ Orvis Edition sahibiyim. Aracı satın almadan önce bu forumdan çok bilgi aldım, elimden geldiğince ben de yardımcı olmak isterim. Aracı önce Maslak Oto Sanayi'de ekspertiz'e soktum. Sahibi motor ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri