Arama sonuçlarınız

1. E

Niva - Vitara - Samurai Arasında Kaldım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Bunun farkındayım fakat zaten bunların arasından bütçemi en az zorlayacak olandı sorum. Sanayi konusuna gelince , otomotiv mühendisliği öğrencisiyim tecrübe edinmek ve ustalarla tanışmak beni mutlu eder.

2. E

Niva - Vitara - Samurai Arasında Kaldım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Evet ustalarım, abilerim, kardeşlerim.. İkinci konum ve artık araba almaya çok yaklaştım. İlk arabam ve uzun süre yoldaşım olacak bir araç almam gerekiyor yani seçimimi çok iyi yapmam gerekiyor. Kafamda hiç soru işareti kalmaması adına bilginize danışmaya ihtiyacım var. Pişman etmez bu...
  3. E

Öğrenciye Uygun Arazi Aracı. Üstadlar Yardım

teşekürler usta ama samurayın uzun yol gibi bi kabiliyeti yada şehir içinde kullanılma olasılığı pek yok diyolar hatta 2. araç olmayacaksa samuraydan kaçının diyorlar eğer bu doğru değilse tecrübelerini anlatabilirmisin yada hangi yıl samuraylara bakmamı önerirsin ? Teşekürler şimdiden, bi...

4. E

Teşekürler eğer fiyatları bana uyarsa düşüneceğim çünkü jimny bana pek uymuyo.
  5. E

Çok teşekürler hocam istanbul çevresinde bulursam iletişime geçicem sizinle :)

6. E

Vitara öneriliyor evet ona da bakacağım ama jimny de lpg ile kullanacağım için bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm. Cebimi zorlayacaksa zaten hayal demektir ama 25 26 civarı 2004 görüyorum sahibinden com da. Çok güzel araba ama değil mi :)) keyfi yeter ya .

7. E

Aziz hocam, yaşar hocam teşekürler. Yaşar hocam bi deri bi kemik sayılırım :smiley:) galiba kullanıyorsunuz siz jimny , bi sorum olacak 2004 model bir araç buldum ucuza çok mu eski bi model hani motorda şu iyileştirmeleri eksik diyebilceğimiz bi şey olurmu modeller arasında ? Bir de alırken...
  8. E

Vitaralar yakıt tüketimi bakımından jimny e göre daha pahalı diye biliyorum. Ek olarak daha yüksek hacimli bi motoru olmasına rağmen jimny'nin tozunu yutuyor arazide ( videoların yalancısıyım kesinkonuştuğuma bakma :)) Bu arada teşekürler aziz abi

9. E

Şu sıralar suzuki jimny kafamı çok karıştırıyor. Gerçekten güzel araç fakat dediğiniz gibi uzun yolda ne yapabileceğini bilmiyorum biraz daha araştıracağım teşekürler

10. E

hocam çok teşekürler lpg li kullanırım sakıncası yok ama nivalar uzun yola gelemiyo boğuluyo diyorlar o nedenle nivadan uzaklaştım. Sizin bi bilginiz varmı bu konuda acaba ? Edit: bu arada duster kullandınızmı / memnun kaldınızmı
  11. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben ege ayhan. 18 yaşındayım ve tam bir doğa aşığıyım. Foruma bayıldım tam kbenim kafamda olan bir sürü insan gördüm ve sonunda kayıt olup ilk konumu açtım. Off road sayfasında "öğrenciye uygun arazi aracı . Üstadlar yardım" adlı konumda tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim :)...

12. E

Merhaba sayın gezenbilir üyeleri. Buradaki çoğu kişi gibi bende doğa aşığı biriyim. Yaşım 18 üniversiteye yeni başladım otostopla gezmeye bayılırım fakat artık yavaştan beni insanların götüremediği yerlere çıkmak , 2. Bir evim niyetinde yoldaşım olacak bir araç istiyorum. Çok okudum formu fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri