Arama sonuçlarınız

1. Aysunfunda

Gezebilir Instagram Hesabı

Merhabalar, Gezenbilir'in instagramda 3 ayrı branşta hesabı olmasına rağmen hiçbiri aktif değil...hesaplar bu sitenin yönetimi tarafından mı yönetiyor bilemiyorum ama güncellenir ve aktif hale getirilirse en azından burda kaçırdığımız programların ve fotoğrafların bi kısmını ordan takip...

2. Aysunfunda

İzmir Kamp Grubu

Bornova'dayım... İletişim halinde olursak keyifli rotalar oluşturulabilir diye düşünüyorum.
  3. Aysunfunda

İzmir Kamp Grubu

Maalesef aktif değil.

4. Aysunfunda

Yedigöller'e En Yakın Alışveriş Yeri

Karaburun' da Dolungaz bölgesi vardır...bi kaç tane kamp merkezi var ama size tavsiyem Dolungazın hemen 1 km gerisindeki bakir bölgede konaklamanız...araç yolu biraz sıkıntılı ama dikkatli giderseniz bi problem olmuyor...vardığınız yer eminim size keyif verecektir.
  5. Aysunfunda

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

İkaza gerek yok :) öyle bi hakkım da yok üstelik...burası açık bi platform...herkes saygı çerçevesinde, ne yapması gerektiğini bilir diye düşünüyorum :smiley:

6. Aysunfunda

Merhaba, şikayet sahibi olarak kendime ait olan kısmı hemen yanıtlayayım :smiley: Buraya bu kadar şeyi yazmadan önce, tabii ki kendilerine kampa girdiğimiz anda bazı cümleleri söyledik...tabii uyarı tarzında olamazdı bu ifadeler daha çok temenni ifadeleriydi...bunların ilki gürültü yaparız biz...

7. Aysunfunda

Biz ekim ayında gitmiştik ama gece o bölge hangi ay olursa olsun biraz serin olur çünkü yüksek irtifalı bir bölge.
  8. Aysunfunda

İyi akşamlar, kusura bakmayın ancak dönebildim mesajınıza... Biz burayı tesadüfi olarak keşfettik...önceki mekanda yaşadığımız talihsizliği anlatınca buranın sahibi beyefendi bize kendi arazisini açarak memnuniyetle kabul ederiz sizi dedi...aslında 3 odalı bi motel orası :) ama kocaman uçsuz...
  9. Aysunfunda

Odunu ormanın merdivenle aşağı inilen bölgelerinden bulmuştuk biz...tabii elimizdeki odunlarla kamp bölgesine tekrar çıkmayı göze almıştık...ama gecenin geç saatlerine kadar idare etmişti bizi.

10. Aysunfunda

Odunu ormanın merdivenle aşağı inilen bölgelerinden bulmuştuk biz...tabii elimizdeki odunlarla kamp bölgesine tekrar çıkmayı göze almıştık...ama gecenin geç saatlerine kadar idare etmişti bizi.

11. Aysunfunda

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Gördüğüm görmediğim tüm programlarınıza zamanım ölçüsünde mümkün olduğunca katılmayı isterim :smiley: Marmara' da olabilir tabii...ama haberdar olmam gerekiyor öncesinden...telimi yazmıştım programları burdan iletirseniz bana sevinirim :smiley:
  12. Aysunfunda

Harika gözüküyor, çok imrendim :rolleyes:

13. Aysunfunda

Merhaba, Gördüğüm kadarıyla keyifli programlar yapıyorsunuz. Eğer Ege taraflarında kamp programlarınız olursa katılmak isterim...sizinkiler gibi yüksek araç kullanmıyorum ama ben benimkini nerelere soktum bi bilseniz aklınız hayaliniz durur :smiley: Funda 05350688219
  14. Aysunfunda

Araba Ile Avrupaya

Hayatı seven, keyifle yaşamayı bilen ve biraz da macera isteyip bundan çekinmeyen kişilerin ortak paydası galiba bu :smiley: keyifli bi rota çizmişsiniz...detayları bloğunuzda ben de bekliyorum.
  15. Aysunfunda

Öncelikle cevap hakkınızı kullanmanıza sevindim...şikayet sahibi olarak en baştan satır satır başlıyorum şu an tekrar. "Evet,gelen arkadaşlara çadır kurmak istedikleri alanın çocuk parkı, restorant ve mutfak alanı olarak kullanıldığını, gün içerisinde sabah tedarik araçlarının geldiğini...

16. Aysunfunda

İşte bu kadar :smiley: dönülmesi gereken cevap bu kadar net ve düzgün olmalı bu tip forumlarda...birbirimizi tanımıyoruz ki kişiselleştirilmiş ifadelerle niye düşman ilan ediyoruz tu kaka diyoruz olumsuz eleştiriyi yada yapanı...niye bu da böyle yaşanmış talihsizlik olmuş tavsiye edilmemiş diye...
  17. Aysunfunda

Herkese günaydın. İşletme sahibiyle hiçbir sorun yaşanmadı sayın deşifre...tek kelime problem yok yatıncaya kadar...hatta içki içeriz biz gürültü olur dediklerinde bile kendilerine sıkıntı yok olur öyle deyip kendi aramızda bu gürültünün kabul edilebilir saatlere kadar olabileceği konuşması...
  18. Aysunfunda

Ege Turumuz Başlıyor Önerileriniz

Biraz uzunca bi yolu var ama size önereceğim yere ulaştığınızda buna değdiğini göreceksiniz...eğer yolunuz Ayvacık Sivrice koyuna düşerse orda Yakamoz Motel'e gidin...Arif Bey'le görüşün, kendisi sadece 3 tane odası bulunan o butik otelin sahibidir...eşi ve çocuklarıyla işletir orayı...motelin...

19. Aysunfunda

Katılıyorum...ister taraf olursunuz ister olmazsınız...önemli olan bunu uzatmadan saygı içerisinde tartışabilmek...ki ortada tartışma gerektirecek bi konuda yok ben ( bize denk gelmiş olabilir) bu konuda fikrimi söyledim...neyse, olayı uzatmaya gerek görmediğim için arkadaşı engelledim zaten.
  20. Aysunfunda

Yeter yahu ! İster sevin yazdıklarımı ister sevmeyin...!!! Ben sevmedim diyorum reklamını da bu şekilde şikayet ederek yapıyorum...hâlâ gelmiş yok onu çağıralım yok bunu çağıralım diyorsunuz...bi daha gitmeyeceğim bi yere bu kadar nefes harcamak sıktı beni...siz isterseniz çağırın mekân...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri