Arama sonuçlarınız

1. KORAY BORAN

Dünya Turu Yada Avrupa

selam ben koray uzun süredir aklımda olan dünya turu yada avrupa turu yapma kararı aldım daha önce 15 ülkeyi gezdim deneyimim var :) önümüzdeki yaz başlamayı düşünüyorum..hostel,çadır,otostop eşligin de yollar ne gösterirse,kafasına yatan olursa beraber yollara düşebiliriz.. insg = boranmiss

2. KORAY BORAN

selam ben koray uzun süredir aklımda olan dünya turu yada avrupa turu yapma kararı aldım...

selam ben koray uzun süredir aklımda olan dünya turu yada avrupa turu yapma kararı aldım önümüzdeki yaz başlamayı düşünüyorum..hostel,çadır,otostop eşligin de yollar ne gösterirse,kafasına yatan olursa beraber yollara düşebiliriz.. insg = boranmiss
  3. KORAY BORAN

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

benim için dünya turuda olur farketmez

4. KORAY BORAN

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

nereden başlamayı düşünüyorsun gecen yaz kısa bir tur yapmıştım 1ay sürmüştü cadır ve otostop aracıyla antalya mugla izmir vs ..nezaman cıkmayı düşünüyorsun
  5. KORAY BORAN

Balkanlar Turu

Merhaba ben balkan turu yapıp 6 ülkeyi gezmek için yola cikicam hem macera hem gezi amaçli agustosun sonu eylülün başları gibi sırbistan,bosna hersek, karadag,kosova,Arnavutluk ve Makedonya olucak ilgilenen arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz arada otostop ve cadirda olabilir amaç düşük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri