Arama sonuçlarınız

1. Ezmoces

Suzuki Vitara 2.0 Yardım

İyi bayramlar şimdiden.Hocam birde 2.0 lar LPG markası seçiyormuş.Satın alırken bunu dikkate almalımıyım.Teleflex ,BRC ve zavoli iyi diyorlar.Birde 2,5msn püskürtme olayı varmış.Bu ayarı her usta yapamıyormuş..Aslında 20. ın yakıtından çok arıza verdiğinde 1,6 ya oranla iki kat masraflı olacağı...

2. Ezmoces

Suzuki Vitara 2.0 Yardım

2.0 jlx lerin 100km de 9litre yaktığını okudum.LPG litre fiyatı 2.92TL.9 litre 26,28TL ediyor.Km de 260 kuruşa denk gelmiyor mu.Bi abide 2.5 grand vitara var.LPG de km de 350kuruş yaktğını söylüyor.Anlayan anlamayan herkez konuşuyor.Kimi yakıtına can dayanmaz diyor kimi arazi aracında otomatik...
  3. Ezmoces

Suzuki Vitara 2.0 Yardım

Detalı açıklamanız için teşekkür ederim..peki yetkili serviste motor yapılmış araç satın alınır mı..Eğer 2.0 veya 1.6 5k satın alamaz isem 94 3k var yakın ilçede..eğer 93-94 gibi eski modellere yanaşmayın derseniz vitara hevesimden vazgeçeceğim. HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

4. Ezmoces

Suzuki Vitara 2.0 Yardım

Anlaşılan kimse Suzuki Vitara dan anlamıyor :) napalım land rover satın alacak paramız yok :)
  5. Ezmoces

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Ahmet..Rize/Pazar dan.Manzara,doğa ve fotoğrafa çok ilgim vardır.Doğal olarak 4x4 araçlarada :) Ama henüz kısmet olmadı.Bakalım nasip kısmet.Herkeze iyi forumlar.

6. Ezmoces

Suzuki Vitara 2.0 Yardım

Arkadaşlar merhaba..Siteye bugün üye oldum.Bir kaç aydır Suzuki vitara bakıyordum.1.6 jlx düşünüyordum 2000-2001 ama fiyatları biraz pahalı geldi bana.1996 vitara 2.0 buldum Benzin+LPG otomatik vites.190 binde.1.6 Vitara kullanan bir abime sordum.2.0 vitaralar pek tutulmuyor ikinci eli yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri