Arama sonuçlarınız

1. erolgecgell

Off Road Araçlarına Dodik - Moonvisor - Şnorkel

Isuzu d-max için moonvisor üretiminiz halen var mı?

2. erolgecgell

Amasör Falanş Ile 4cm Yükseltme

Merhabalar, 3016 vcorss aracimi garantiyle anlaşamadığımız için amasör flanşlarıyla 4,5cm kaldırdık ve hiçbir konfor bozukluğu yaşamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. erolgecgell

Bilgisayar Ve Teknoloji

Allah utandırmasın isme bakılırsa trend uygulamalar sitesi gibi duruyor haberler ağır gelir bu isme Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. erolgecgell

Toyotacilar Buna Ne Diyecek ?

Toyotaya binince demir takmakta bulmuşlar çareyi korkup [emoji23] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. erolgecgell

Makaslar Için Shackle Mi Yoksa Küpe Mi Önerirsiniz?

Yükseltme küpe harici konfor küpeler var sizin dediğiniz küpeler 2" ama benim dediklerim orjinal araç üzerindeki küpe ile aynı boyutta yukselme alçalma söz konusu değil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. erolgecgell

Hilux 2012 Kasa Kuşak Çalışmamız

Bir arabaya yakışan en iyi kuşak bencede şuan d-max aracım var tür tür çalışma yapıyoruz ama yok olmuyor olmuyor olmuyor :D

7. erolgecgell

Hilux 2012 Kasa Kuşak Çalışmamız

Hilux kullanırken kuşak çalışması yapmıştık ve Toyota'da tek hoşuma giden kuşağın oturmasıydı :D yaptırmak isteyen olursa diye paylaşmak istedim, bence bütün Hilux aracı olanlar yaptırmalı Giresun ve yakın civarı yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum ;)
  8. erolgecgell

Igo 2016 Ülke Haritaları

Pc bağlantısından haberim yok ama kopyalama yapılıyor biraz kurcaladım kopyalama yapınca güncel harita geldi çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  9. erolgecgell

Igo 2016 Ülke Haritaları

Benim aracımda android işletim sistemli double teyp var dosya güncellemesi yapmam için ne yapmam gerek dosyayı indirdim ama teyp kendinden hafızalı olduğu için sd kart filan yok konulara bakındım ama anlayamadım birşey

10. erolgecgell

Igo 2016 Ülke Haritaları

Ellerin dert görmesin sağol Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. erolgecgell

Olmuşmu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erolgecgell

Toyotacilar Buna Ne Diyecek ?

Beyler sakin olun Toyota kullananları üzmek istemem ama ben 5 ay içinde 2012 hilux aracımı sattım ve kapımda en kısa süre kalan araçtı hiç ama hiç memnun kalmadım ki bu videolara bakılırsa toyota pick-up işini yapamıyor.

13. erolgecgell

Igo 2016 Ülke Haritaları

@utkubilal paşam igo navigasyonun şuan için en güncel sürümünü nereden bulabilirim? Veya sen paylaşabilir misin? Türkiye için olanı benim aracımda sürüm 2014-2014 zamanları galiba birçok yer yanlış gösteriyor
  14. erolgecgell

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Benim kamyonlar için makasçım var ona gittim pick-up ile bana ne yaparsan yap esneme olmaz dedi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. erolgecgell

Değerli yorumun için teşekkür ederim fakat ben küpe ile arka esneme elde etmiştim yükseltme yapmadan, aracımı kullandığım koşul sürekli değişiyor aniden asfalt aniden stabilize yol o yüzden yükseltme yapmiyorum aracıma ama genel olarak köy yollarında kullanıyorum ve genellikle yük taşıyorum...

16. erolgecgell

Anlamıyoruz değilde ben daha önce küpe kullandım memnun kaldım ama Shackle ürününü görünce kararsız kaldım, dediğin gibi üstadlardan haber bekleyelim
  17. erolgecgell

Ben konfor amaçlı ağırlık takmayı tavsiye etmem şahsen denedim araca zarar
  18. erolgecgell

Herkese Merhabalar, Başlıktan anlaşılacağı üzere benim 4x4 pick-up aracım var makas kulakları için Shackle mi tavsiye edersiniz yoksa küpe mi? Küpe almak için girdiğim sitede Shackle ürününü görünce kafam karıştı kararsız kaldım.

19. erolgecgell

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Bende Erol GEÇGEL Giresunluyum, İlk 4x4 maceram 2011 yılında 2008 model Ford Ranger ile başladı, Daha sonra 2016 yılında Nisan ayında 2012 Toyota Hilux alıp 2016 Aralık ayında satarak 0(sıfır) Isuzu D-max V-Cross aldım. Şu aralar garanti ile yükseltme konusunda kavga ediyor olsak da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,742
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri