Arama sonuçlarınız

1. codenamesensa

Araçla İlk Defa Yurtdışı Seyehat Planım (yardım Gerekli)

Arkadaşlar seyahatimize 25 Ağustos Cuma günü saat:18:00'da Ankara'dan başladı. Maalesef ve maalesef bu mesajı yazdığım 26 Ağustos Cumartesi saat 20:09 da biz halen daha Bulgaristan pasaport kontrolünde sıramızın gelmesini bekliyoruz. Toplam 14 saattir Kapıkule Sınır Kapısında bekleyişimiz devam...

2. codenamesensa

Evet herkesin hemfikir olduğu noktada bizde ikna olduk. :smiley: Kısmet olursa bu yılki seyahatimiz sadece Budapeşte ve civarını gezip sürenin sonunda Türkiye'ye geri dönmek. Ama nasip olursa seneye Kurban Bayramında heveslendiğimiz balkan turunu yapacağız. Tavsiyeleriniz için herkese çok...
  3. codenamesensa

Hemen inceliyorum teşekkürler..

4. codenamesensa

tavsiyeniz için çok teşekkürler. Ben sadece görmek istediğim yerleri google maps'e yazdım rotayı o belirledi o yüzden Dubrovnik ve Kotor üzerinden gitmek hiç aklıma gelmedi. Tecrübe her zaman iyisini biliyor işte :)
  5. codenamesensa

Aslında haklısınız. Ne de olsa ata toprakları. Ama işte bir daha böyle bir fırsat bulamayız diye sıkışık bir rota planlayabildik. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. codenamesensa

Tavsiyen için teşekkür ederim. Balkan rotasını değiştirme sebebin nedir? Zamanında yetiştiremem mi yada başka bir sebep mi? Sebebini açıklarsan çok sevinirim. Gerçekten tecrübeli insanların bilgisine ihtiyacım var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. codenamesensa

Arkadaşlar herkese merhaba; Kurban bayramında kısmet olursa resimde de görüldüğü gibi bir rotada seyahat etmek istiyorum. Yaklaşık 10 gün olarak planladığım bu yolculukta 3 yada 4 tam gün Budapeşte'de kalmam gerekiyor. Yani geri kalan Belgrad(1 gece), Saraybosna(1 gece), Mostar Ohri(1 gece) ve...
  8. codenamesensa

Ankara-sofya-bükreş-budapeşte Seyahati

Çok teşekkürler.. Belgrad'ta bir gece konaklayıp Budapeşte'ye varmayı planlıyoruz kısmet olursa..
  9. codenamesensa

Ankara-sofya-bükreş-budapeşte Seyahati

Arkadaşlar merhabalar; Kurban Bayramı tatilinde ailemle birlikte aracımla başlıkta belirttiğim rotayı takip ederek Türkiye'nin Macaristan Büyükelçiliği'nde çalışan arkadaşımı ziyaret edeceğim. Bu seyahat ile ilgili olarak bir kaç soruma bir cevap alabilirsem çok mutlu olurum. Cevaplarınız için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri