Arama sonuçlarınız

1. B

Yeni Trafik Sigorta

Konuya öncelikle ruhsatta yazılı tanım üzerinden yaklaşmamız gerekiyor... Öncelikle bizim karavanların kanunda yazıldığı gibi "kamp taşıtı" olmasını sağlamamız gerekiyor. Oysa yönetmelikle "özel amaçlı taşıt" olarak tescil ediliyoruz, böyle olunca sigorta şirketlerince tıpkı ambulans, itfaiye...

2. B

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhaba, Karavanınızın yapımındaki paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Bizim de bugünlerde karavanımız tamamlanmak üzere. Biz diyorum, çünkü eşim neredeyse benden daha fazla hevesli.:) Bu konuda bence en büyük problemimiz ruhsatta 2 kişilik yazması. İstediğiniz kadar koltuk ve yatak yapın...
  3. B

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Bu konunun sigorta şirketlerinin baskısıyla böyle geliştiğini düşünüyorum. Özel amaçlı diğer taşıtlar olan itfaiye, ambulans gibi yüksek riskli araçlarla aynı statüye konmamız, deyim yerindeyse tıngır mıngır tatil yapmaya giden bizlere büyük haksızlık. Bugünlerde benim de karavanım bitmek üzere...

4. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben Bülent, 62 yaşındayım, eşimle, hafta sonları dahil her türlü tatili karavanla yapmaya karar verdik. Son üç aydır akşamları evde internet başında, cumartesileri de karavan başında geçiyor, kısmetse mart sonuna kadar tamamlanmış olacak. Tüm gezenbilir üyelerine güzel tatiller diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR