Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar abiler ve arkadaşlar ben daha öncedende düşünmüştüm bu konuyu ve sizlerin yorumlarınızı alımştım.Şimdi tekrar düşünüyorum ve almaya yne karalıyım. benim istedim bir sj5 kaç yılları arasındakilere daha yatkındır. istedimi anlamşnzdır güsel bir kaporta gösterişli jantlar vede izmirdeim...
Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?
yha bn buldum aslında ama aracı tanımıyorum bilmiyorum ve araçtan anlamayan bir ustada bulamadım yakınlarda araçla pancar çekiyolarmıymış nemiş hemde ucuz bnde zaten çıplak ve temiz bir araç arıyorum snin aracın resimlerini atarsanda sewinirim...
bnce cj 8 ler görünüş itibariyle cj 5 le kıyaslanamaz bna sadece çıplak bir araç lazım onu bn zaten yawaş yawaş araca alıştıkça istek oldukça ona harcama yaparım
bnde zaten alıp yawaş yawaş toplamayı düşünüyorum para bnde durdukça tükeniyor motorumu sattım 12000e elimde şuan 4,500 ytl war we dha sadece 2,5 ay oldu para elime geçeli
ewwet dğru sölüyor olabilirsn 1 senede motorsiklete sardm ama sonu fena bitti ondn şimdi buna sarıyorum bu dha güwenli
BNİM DHA YAŞIM 18 WE BNİM İSTEDİĞİM BU ESKİ ASKERİ JEEP LERDN ŞU ANKİ BÜTCM 4000 YTL ÇOK ÇABUK MSJ ATTNZ SAŞIRDM DĞER SİTELERDE BÖYLE BİŞEY YOK
BNİM GİDEBİLECEĞİM EN FAZLA YILDA 2 KEZ GAĞA ÇIKARIM ODA MEMLEKET TEYKEN AMA HERGÜN ŞEHİR İÇİ...