Arama sonuçlarınız

1. tayfunkarayel

Cj 5 Yardım

Merhabalar abiler ve arkadaşlar ben daha öncedende düşünmüştüm bu konuyu ve sizlerin yorumlarınızı alımştım.Şimdi tekrar düşünüyorum ve almaya yne karalıyım. benim istedim bir sj5 kaç yılları arasındakilere daha yatkındır. istedimi anlamşnzdır güsel bir kaporta gösterişli jantlar vede izmirdeim...

2. tayfunkarayel

Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? bayaa fazlaaa ama el emeği göz nuru
  3. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? çok gözeeelll ne kdra maal oldu pekiii

4. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? ama resimler gözükmüyooooo
  5. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? o nasıl oluyo yani üfleme

6. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? inşallah çıkar yha

7. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? sağol yha tşkur edrmde bna bi araç bulmamız lazım ilk önce
  8. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? izmirdym hadee arkdşna hayırlı olsn
  9. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? yha bn buldum aslında ama aracı tanımıyorum bilmiyorum ve araçtan anlamayan bir ustada bulamadım yakınlarda araçla pancar çekiyolarmıymış nemiş hemde ucuz bnde zaten çıplak ve temiz bir araç arıyorum snin aracın resimlerini atarsanda sewinirim...

10. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? bnce cj 8 ler görünüş itibariyle cj 5 le kıyaslanamaz bna sadece çıplak bir araç lazım onu bn zaten yawaş yawaş araca alıştıkça istek oldukça ona harcama yaparım

11. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? bnde zaten alıp yawaş yawaş toplamayı düşünüyorum para bnde durdukça tükeniyor motorumu sattım 12000e elimde şuan 4,500 ytl war we dha sadece 2,5 ay oldu para elime geçeli
  12. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? YANİ BNA ALMA MI DYOSNZ

13. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? en azından 4 tekerleklli
  14. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? ewwet dğru sölüyor olabilirsn 1 senede motorsiklete sardm ama sonu fena bitti ondn şimdi buna sarıyorum bu dha güwenli
  15. tayfunkarayel

CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum kazasız belasız bol bol çamurda yuwarlanın

16. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? bn ne istediğimi buldum sanırım cj-5 bu resimdekine benzer bişi cewaplarınız için şimdiden tşkurler
  17. tayfunkarayel

Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz? BNİM DHA YAŞIM 18 WE BNİM İSTEDİĞİM BU ESKİ ASKERİ JEEP LERDN ŞU ANKİ BÜTCM 4000 YTL ÇOK ÇABUK MSJ ATTNZ SAŞIRDM DĞER SİTELERDE BÖYLE BİŞEY YOK BNİM GİDEBİLECEĞİM EN FAZLA YILDA 2 KEZ GAĞA ÇIKARIM ODA MEMLEKET TEYKEN AMA HERGÜN ŞEHİR İÇİ...
  18. tayfunkarayel

mehabalar ben jeep almak istiyorum bna yardmcı olurmusunuz arkdşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR