Arama sonuçlarınız

1. F

Gebze-şile Gezisi

güzel gezi olmuş gibi görünüyor 🙂 daha yeniyiz bu kulvarda ama çok zorlamayacak bir geziye biz de eşimle katılmak isteriz istanbuldan. Aracımız 4x4 duster henüz modifiye yok ama iyi bir lastikle başlayacağız kısa zamanda umarım 🙂

2. F

Freelander'in Kış Şartlarına Uygunluğu..

kış şartlarını bilmiyorum ama ben de şlu sıralar freelander araştırırken aşağıdaki konuya denk geldim. yorumda bulunmuyorum, okuyarak kararı kendiniz verin. LR Freelander
  3. F

Nissan Qashqai 2.0 Dci Platinium 4x4 Hakkinda

Anladım dostum teşekkürler... asr aracılığı ile bolta kalan tekerleklerdeki gücü yola tıçutunan tekerleklere aktarabiliyor yani. Peki bu özelliğin belli bir model yılından öncesinde olmaması gibi bir durum var mı? 1.5 4x4 yok bildiğim kadarı ile. Zaten 2 çeker alcaksam binek araç alırım, buna...

4. F

Nissan Qashqai 2.0 Dci Platinium 4x4 Hakkinda

kullanıcılara 4x4 sistemi ile ilgili bir sorum olacak. eski kasa renault koles ve dacia dusterda da aynı çekiş sistemi kullanılıyor bildiğim kadarı ile. ve dusterın esp olmayan modellerinde araç çaprazda askıda kalabiliyor. qashqainin 2010-2012 yakınlarındaki modelerinde esp/asr var mı? araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri