Arama sonuçlarınız

1. E

Frontera Get, Spring Spacer, Nalça, Takoz Artık Ne Diyosanız...

Ben de merak ediyorum uyacak mı diye. :) Uydurduğumuz halinden ölçülü çizip paylaşırım mutlaka [emoji1303]

2. E

Frontera Get, Spring Spacer, Nalça, Takoz Artık Ne Diyosanız...

Selam, getler yapıldı ama bir türlü fırsat bulup montajı yaptıramadım. Yapan kişi tanıdıktı para da almadı maliyetini de öğrenemedim. :/ Bagajda gezdiriyorum. İlk fırsatta taktırıp fotoğraflayıp etkilerini paylaşıcam. Foruma girmeye bile fırsat bulamıyorum bu aralar. :)
  3. E

Bakın Ne Buldum :)

Büyük hizmet. Teşekkürler! :)

4. E

Frontera Cilar Buraya

Üzerindeki numarayla arama yaptım, orijinalmiş. Gideyim de yağ çektireyim bari :)))
  5. E

Frontera Cilar Buraya

6. E

Frontera Cilar Buraya

Fotograflar şöyle. Yağ seviyesi sabah motor soğukken düz zeminde. Ne dersiniz problem yaşar mıyım? Şu an hararet, köpüklenme, sıkarak çalışma vs gibi bir emare yok. Acaba bu orijinal çubuğu mudur?

7. E

Frontera Cilar Buraya

Selamlar, hayırlısı olsun :) Arka cam ilanı var sahibindende gördünüz mü bilmiyorum. Tampon demirini de kazalı araçları takip edip bulabilirsiniz, bi sekilde duzelttirip boyayip takmak gerekiyor, sağlamını bulmak cok zor.
  8. E

Hararet Hakkında

Bu arada aradığınız termostatın oem numarası sanırım 97362894 Telefonla bu kodu söyleyerek de sordurabilirsiniz. Ama düşük ısıda açanı nasıl bulunur hiçbir fikrim yok :) 97362894 - FRONTERA TERMOSTAT 3.2 V6 ORJİNAL Yedek Parça
  9. E

Frontera Cilar Buraya

4 silindir. Kitapçıkta filtre dahil 5 litre yaziyor. Bulaşma değil bariz üst tırnakla alt tırnak arasındaki mesafe kadar fazla görünüyor. İki işaret aradı da 1Lt imis kitapçıkta yazıyor :) Yarın ben de fotograf cekip paylasacagim. Çok teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...

10. E

Hararet Hakkında

Düşük ısıda açanı bulsam da ben de alsam, yazın çok rahat olur. Gözüm hararette gezmem :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. E

Frontera Cilar Buraya

Selamlar bir sorum olacak, Dun yag degistirdim. Filtre de söküldü, degisti, yag akmasi icin baya da bi bekledi usta. 4.7 lt gibi bir yag koydu. Bu sabah bir kontrol edeyim dedim, yag cubugunu cektim, silip taktim ve iki üç kere denedim doğru mu görüyorum diye. Yag max isaretli yerden en az...
  12. E

Ben söküp oto elektrikciye gittim, bir ikisini gezdikten sonra birinde buldum. Umraniye oto sanayideydi sanirim. Cok zor bulunmuyor ama numuneyle gitmeniz onemli. Voltajina soketlerine falan bakip veriyorlar. Frontera diyince pesin pesin yok diyorlar :))

13. E

Frontera Cilar Buraya

30bin km sonra bir iki tekleme sonucu bujileri söktüm. Aksam temizlik var :)) Merak edenler icin Bosch lpg'li iridium buji kodu, 2.2i fronteraya gore soyle: FR7K1332S Saygilar
  14. E

Malesef sigorta semasiyla ilgili bi detay bulamadim kitapcikta. Ama ben alttaki fotograftan faydalanmistim. Eger ayniysa belki isinize yarayabilir. Klima fani rolesini ariyordum mavi olanmis buradan cozdum.
  15. E

O yılki bütün modeller ortak katalog sanırım. Sport'la ilgili şeyler de var. Dizelle ilgili de. Yarın bi bakıp atarım bulabilirsem, arabada kaldı şimdi :))

16. E

Torpidodan Frontera kataloğu çıktı. Sormak istediğiniz sayfa varsa fotoğraf çekip gönderebilirim.
  17. E

Acil Yardım Ricası: Krank Devir Sensörü Mü?

Sorun krank pozisyon sensörüymüş. Ehil olmayan bir usta söktü ve soket elinde kaldı. Kablo erimiş dağılmış. Yenisini aldık ama usta takamadı :) çeke çeke opel servisinin yolunu tuttuk. Tampon demiri elimizde kaldı. Sol çamurluk ezildi, demir yamuk. Ey sensör sen nelere kadirsin :))
  18. E

Sensör müymüş sorun peki? Nasıl çözdünüz?

19. E

Çok teşekkürler, yarın yine sanayide geçiricem sanırım :) Buji kabloları, buji ya da ateşlemedeki sorun genelde düşük devirlerde, baygın kullanımda daha çok hissediliyor. Başıma geldi, bu öyle bi tekleme değil çok enteresandı. 120-130 süratte stop edecekmiş gibi yapıyor.
  20. E

Hararet Hakkında

Benim aracım Frontera A kasa, klima açıkken daha az hararet yükseliyor. Ustanın söylegiğine göre sürekli çalışan klima fanı normal radyatörü de bir miktar soğutuyormuş pozisyon itibariyle. Bizim araçlarda fan radyatörün tam önünde. Klima kompresörü acaba sizin motoru çok mu yoruyor? Belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri