Arama sonuçlarınız

1. J

Şanzıman Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yardıma ihtiyacım var. 3.7 Lıberty biraz canımı sıktı ve arızayı tam olarak teşhis edemedik.sorun şu; 3cü vitese geldiğmizde araba sarsıntı yapıyor ve gaz yememeye başlıyor.yani silkelıyor.sonrasında 4cü vitese geçmeden aracın performansı düşmüş şekilde yola devam ediyor...

2. J

Liberty Tepe Farı

Verdiğiniz linke ulaşamadım.fiyat olarak nekadara geldi acaba
  3. J

3.7 Rolanti Ve Gaz Problemi

Orjinal mopar aldım.370tl ve sorunlar çözüldü.bununla birlikte bujileride değiştirdim aracin ivmelenmesi,gaz yiyişi ve yakiti inanilmaz değişti

4. J

Arka Sarsma Sorunu

Merhaba degerlo forum uyeleri. 2003 3.7 liberty aracın arkasi cok ozellikle bozuk yollarda çok zıplıyor.bunu engelliycek veya azaltabilecegimiz bir yol varmidir.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
  5. J

Bir yerde okumuştum. Fişi cikartinca sürekli yuksek devirdr çalışır fiye ancak oyle bir durum olmadi. Voltmetre ile nasil olcum yapıp arizali olup olmadığını anlaroz peki

6. J

Gaz kelebegini temizlettim ancak ariza devam ediyor. Tpsnin fisini çektim ancak bir değişiklik olmadı

7. J

Bu parcayi en hesapli sekilde nereden temin edebilirim.cogu parcacinin elinde yok olanda fiyatini cok yuksek söylüyor
  8. J

Gaz kelebegi Gaz kelebegi pozisyon sensoru Bir kac benzer ariza daha gosteriyordu.
  9. J

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

245x70x16 yi sorunsuzca kullanabiliyorum.hic bir sorun olmuyor arkadaşlar.

10. J

merhaba jeep severler.araniza yeni katilmis bulunmaktayim.ismim mehmet Yeni almis oldugum aracim 3.7cc ccherooke liberty bazi problemlerim.var bu konuda yardimlariniz rica ediyorum. Aracimda aralikli olarak; kendiliginden gaz verme Rolanti durumunda yuksek devirde çalışma ve bu arizalari belli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri