Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 ve 3. Sorulara kendimce cevap vereyim.Kaputu açıp sol tarafta siyah kutu var akünün üstünde kapağı açın.Orada roleler ve sigortalar var onları söküp tekrar takın çalışmayan sigortaları değiştirin onunla alakalı bazen uçları oksit yapabiliyor zimpara ile de temizleyin.Sorun gidecektir.
Arkadaşlar herkese merhaba.Bir sorum olacak 95 5.2 zj sahibiyim.Işıklarda ilk kalkınca eyvallahi yok ama sanki araç belli bir mesafeden sonra çok hızlı gitmiyor gibi geliyor.
Tapa gaz yapsam bile.Hani 5000 cc uçak gibi gitmesi lazım.Acaba hepsi mi öyle yoksa bana mı öyle geliyor.Teşekkürler...
Ben pimpirikliyim araç konusunda diyorum ki sabah geleyim basayim marşa tek seferde alsın dediğiniz olabilir gidip kontrol ettireyim o zaman inşallah odur ama bazen gün içinde de oluyor.Sicakken de yapıyor yarım gaza basıp öyle çalışıyor yoksa çok uzatıyor
Arkadaşlar şimdi 95 zj de şu sorun var. Marşa basınca hemen almıyor.
Buji buji kablosu değişti.
Benzin pompası değişti.
Ama hala sabah marşa basınca tek seferde almıyor.Ve çok uzatıyor.Ayrıca aldıktan sonra gün içinde çalıştırmak istersem de tekrar hafif gazla alıyor.
Sorun nedir sizce?